Kyllingekrebinetter med estragondip, kikærtesalat og kartofler
20
2 dages holdbarhed

Kyllingekrebinetter med estragondip, kikærtesalat og kartofler

Kylling og estragon er en klassiker, også med hakket kylling. Kikærterne giver fylde i spinatsalaten og kartoflerne serveres med den dejlige estragondip.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • mælk,
  • sennep

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Kartofler
600 g
Estragon
1 drys
Hakket kylling
300 g
Creme frisk
2 dl
Sød sennep
1 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 678 kcal
  • Fedt: 27.08 g
  • Kulhydrater: 64.41 g
  • Protein: 44.18 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Kog kartoflerne i rigeligt letsaltet vand i ca. 14 min. under låg.
  2. Skyl estragon og hak fint (gem halvdelen til dippen). Rør 300 g kylling med estragon, salt og peber, og form 4 små flade krebinetter.
  3. Varm olie op på en pande og brun krebinetterne 1 minut på hver side og steg derefter videre 4-5 min. på hver side.
  4. Rør 2 dl creme frisk, estragon og 1 spsk sød sennep sammen. Smag til med salt og peber.
  5. Hæld væden fra kikærter, tag 120 g fra. Skyl babyspinat og kikærter grundigt og vend med 2 spsk citrusvinaigrette.
  6. Servér kyllingekrebinetterne med kartofler, salat og dip.