Fyldig middagssalat med mørbrad og friske blommer

Fyldig middagssalat med mørbrad og friske blommer

40 min600 kcal pr. portion Holder 4 dage
Flot og mættende middags-salat med perlebyg/spelt, friske blommer, grøntsager og lækker svinemørbrad omviklet med serranoskinke skåret i rustikke skiver. Det er enkelt og lækkert!
3.82
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

400 g rødbeder
dl perlespelt
300 g svinemørbrad
½ tsk rosmarin
2 skiver skinke lufttørret
2 stk blomme
1 stk hvidløg fed
40 g salatmix napolitana

Du skal selv have

olie, salt, peber

Fremgangsmåde

1
Tænd ovnen på 200 grader. Skræl rødbederne og skær i mundrette stykker. Vend rødbeder med olie og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og sæt dem straks i ovnen.
2
Kog 1½ dl perlebyg/-spelt i 3 dl vand tilsat ½ tsk salt i ca. 20 min. Afdryp kornene.
3
Afpuds mørbraden. Krydr mørbraden med ½ tsk rosmarin, salt og peber. Læg 2 skiver skinke på en bageplade med bagepapir og læg mørbraden herpå. Svøb mørbraden i skinke.
4
Steg mørbrad sammen med rødbeder i ovnen nederst ca. 20 min. Skyl og tør salaten.
5
Skær blommer i kvarte. Vend perlebyg/-spelt sammen med 1 fed presset hvidløg, ½ spsk olie, rødbeder, blommer og salat. Krydr med salt og peber.
6
Skær kødet i skiver og anret på salaten eller server den ved siden af.
Opskriften er venligst udlånt af Sæson.

Næringsindhold

Energi pr. portion: 2511 kJ/ 600 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
14.57 g
heraf mættede fedtsyrer
2.8 g
Kulhydrat
68.13 g
heraf sukkerarter
28.96 g
Protein
49.13 g
Salt
3.43 g
Kostfibre
11.42 g

Allergener

Gluten

Andre retter du måske kan lide