Salat med kyllingebryst, pære og goudatern
20
3 dages holdbarhed

Salat med kyllingebryst, pære og goudatern

Denne kyllingesalat er både super nem, meget hurtig og virkelig lækker med spændende smag fra ristede nødder, pære og tern af hollandsk gouda ost.

Ingredienser

Allergener
  • Mælk,
  • nødder,
  • svovldioxid,
  • byg,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Kyllingebryst
2 stk
Balsamico lys
¾ spsk
Salat
½ stk
Hjertesalat
1 stk
Pære
1 stk
Rugbrød
4 skiver
Goudatern
75 g
Hasselnødder i flager
20 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 717 kcal
  • Fedt: 32 g
  • Kulhydrater: 52 g
  • Protein: 55 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill.
  2. Steg eller grill kyllingen ca. 6-8 min. på hver side og krydr med salt og peber. Lad kødet køle af inden det plukkes i mindre stykker.
  3. Dressing: Pisk balsamico sammen med 1 spsk olie til dressing og smag til med salt og peber.
  4. Vask salaten grundigt og pluk den i mindre stykker. Skyl pære og skær i tern. Rist rugbrødet.
  5. Bland kylling, salat, pære og ostetern. Hæld dressing over og drys med nødder. Servér med ristet rugbrød.