Nordafrikanske salatwraps med naanbrød

Nordafrikanske salatwraps med naanbrød

20 min727 kcal pr. portion Holder 4 dage
Masser af grønt og hakket oksekød, krydret godt med ras el hanout - et spændende nordafrikansk krydderi - serveret på små salatblade med ostegratinerede naanbrød. MUMS!
Ingen vurdering
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

½ stk squash
300 g hakket oksekød
3 tsk ras el hanout
1 stk hvidløg fed
150 g revet gulerod
30 g røde linser
1 stk hjertesalat
2 stk naanbrød
65 g revet cheddar
1 dl creme frisk

Du skal selv have

olie, salt, peber

Fremgangsmåde

1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skyl og tør squash og riv ½ stk groft.
2
Varm olie op i en gryde. Svits kødet til det hele har fået farve og væsken næsten er væk. Tilsæt 2 tsk krydderi (husk at gemme noget til dip) og 1 fed presset hvidløg.
3
Tilsæt revet gulerod og squash, vend godt rundt. Tilsæt 30 g linser og ½ dl vand, krydr med salt og peber, rør rundt og lad simre ved lav varme under låg ca. 10 min. 
4
Skyl og tør salat, skær stokken af og læg bladene ud på et fad. Læg naanbrød på bagepair på en bageplade og drys med revet ost. Sæt i ovnen 3-4 min. Osten skal smelte.
5
Rør 1 dl creme frisk og 1 tsk krydderi sammen til dip. Fyld salatbladene med kødfyld, top evt. med en skefuld dip eller server den til sammen med naanbrød revet i store flager.

Næringsindhold

Energi pr. portion: 3041 kJ/ 727 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
36.15 g
heraf mættede fedtsyrer
14.58 g
Kulhydrat
48.63 g
heraf sukkerarter
11.51 g
Protein
51.74 g
Salt
2.29 g
Kostfibre
7.42 g

Allergener

Gluten
Mælk

Andre retter du måske kan lide