Fiskefilet med grovfritter
30
2 dages holdbarhed

Fiskefilet med grovfritter

Fiskefilet med hjemmelavede fritter og en gang remoulade – det er sundere end det lyder, og en absolut nem udgave af denne klassiker. En rigtig god familieret.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • fisk,
  • sennep,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Bagekartoffel
2 stk
Æg pasteuriseret
½ bæger
Rasp
dl
Skrubbe-/rødspættefilet
275 g
Gulerod
200 g
Broccoli
½ stk
Remoulade
150 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 743 kcal
  • Fedt: 21 g
  • Kulhydrater: 96 g
  • Protein: 42 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Fisk skal opbevares ved 2 grader. Tilberedes senest dagen efter din leveringsdag eller fryses ned til den skal bruges.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Skær kartoflerne på langs i store fritter. Vend med olie, salt og peber. Fordel på en bageplade og bag i ovnen 20-25 min.
  2. Hæld 1-1½ dl rasp krydret med ½ tsk salt og ¼ tsk peber og ½ æg på hver sin tallerken. Dup fisken tør med køkkenrulle. Vend først i æg og så i rasp.
  3. Skræl gulerødder, skær i stave. Skyl broccoli, del i buketter. Kog gulerødderne i letsaltet vand ca. 3 min. Tilsæt broccoli og kog yderligere 4 min.
  4. Steg fiskefileterne på en pande med olie, ca. 2 min på hver side.
  5. Server fiskefileterne med ovnfritter, remoulade og grøntsager.