Marinerede wokstrimler med grøntsager og nudler
30
5 dages holdbarhed

Marinerede wokstrimler med grøntsager og nudler

En super wok-ret med et frisk twist. Citron giver denne klassiske og grøntsagsrige wok-ret et ekstra pift. Velegnet til børn, da retten ikke er stærk.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • jordnødder,
  • soja,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Ingefær
12 g
Citron
stk
Sojasauce
2 spsk
Brun farin
1 spsk
Strimler af skinkeinderlår
275 g
Hvidkål
stk
Broccoli
stk
Forårsløg
4 stk
Nudler
125 g
Peanuts
20 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 644 kcal
  • Fedt: 17 g
  • Kulhydrater: 76 g
  • Protein: 46 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skræl ingefær, og riv fint. Riv citronskal. Pres 2 spsk citronsaft og bland med 2 spsk sojasauce, ingefær, 1 tsk citronskal (gem resten til pynt) samt 1 spsk brun farin i en skål. Vend kødet i marinaden og sæt i køleskabet.
  2. Snit halvdelen af hvidkålet fint. Del ¼-½ broccoli i små buketter, skræl stokken og skær i tynde skiver. Skær forårsløg i skrå stykker på ca 2 cm.
  3. Kog rigeligt letsaltet vand op i en gryde. Tilsæt 125 g nudler, når vandet koger, og kog 3 min uden låg. Hæld vandet fra nudlerne. 
  4. Lad kødet dryppe af i en si over en skål - gem marinaden. Varm olie i en pande ved kraftig varme. Læg kødet på og lad det blive brunt, inden det vendes. Steg på alle sider i alt 1-1½ min, tag det op og hold det varmt på en tallerken.
  5. Varm lidt olie i panden ved kraftig varme. Svits hvidkål og broccoli i ca. 2 min. Tilsæt marinade og forårsløg. Svits ca. 1 min mere og kog det godt igennem. Tilsæt kødet. Tag panden af varmen.
  6. Vend nudlerne sammen med kød og grøntsager i den varme pande. Smag til med salt og peber.
  7. Drys fintstrimlet citronskal og hakkede peanuts over og servér straks.