Kylling i salat med ristede kartofler
30
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Kylling i salat med ristede kartofler

Vi drømmer os en tur til Staterne, når menuen står på farverig salat med stegt kyllingebryst, ristede kartofler og urtedip.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Kyllingebryst
280 g
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
½ g
Bredbladet persille
1 drys
Icebergsalat
⅓ stk
Tomat
2 stk
Agurk
½ stk
Rødløg
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 436 kcal
  • Fedt 10 g
  • Kulhydrater 44 g
  • Protein 42 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd grillen hvis du ønsker at tilberede retten på grill. 
  2. Kartofler: På grill: Halvér kartoflerne, fordel dem i en foliebakke og vend dem i olie. Sæt dem på direkte varme og steg til de er møre. Vendes undervejs og krydders med salt og peber. I ovn: Kartoflerne fordeles på en bageplade med bagepapir og steges i ovn ved 200 grader i ca. 25. min.. Drys med salt og peber.
  3. Kylling: På grill: Brun kyllingen af på direkte varme og steg færdig på indirekte varme, ca. 12-14 min. ialt Krydr med salt og peber.  Vend jævnligt. På pande: Varm olie på en pande ved god varme. Kom kødet på panden og brun det 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg ca. 6-7 min på hver side til kødet er gennemstegt. Krydr med salt og peber. Vend jævnligt.
  4. Skyl, tør og hak persille. Rør ½ dl creme fraiche og finthakket persille. Smag til med salt og peber.
  5. Skyl salat, tomat og agurk. Pil ½ løg og skær i tynde skiver. Skær tomat i både og agurk i skiver.
  6. Anret salat på et fad med løg, tomat og agurk. Skær kyllingen i skiver og fordel over salaten sammen med kartoflerne. Dryp urtedippen over.