Urtebøffer med lynstegte rødder og små kartofler
30-40
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Urtebøffer med lynstegte rødder og små kartofler

Når aftensmaden både skal være hurtig, let og velsmagende. Saftige hakkebøffer med timian og rødløg serveret med lynstegte gulerødder.

Ingredienser

Allergener
  • Nødder

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Mel
  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Kruspersille
1 drys
Timian
1 pose
Rødløg
1½ stk
Hakket oksekød
300 g
Kartofler
400 g
Gulerod
350 g
Valnøddebrud
15 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 613 kcal
  • Fedt 24 g
  • Kulhydrater 62 g
  • Protein 38 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Hak persille og timian hver for sig. Pil og hak ½ løg fint. Rør kød, løg, ½ af timianen, ⅓ af persillen, ¼ dl hvedemel og salt sammen. Form farsen til 2 (3)* bøffer. Krydr med peber.
  2. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 15 min.
  3. Skræl gulerødder, halvér dem på langs og skær i meget skrå, tynde skiver. Skær rødløg i tynde både.
  4. Steg bøfferne i lidt olie ved middel varme ca. 7-8 min. på hver side.
  5. Lynsteg gulerødder og rødløg sammen med resten af timianen i lidt olie ved god varme i ca. 5 min. Kom nødder og kartofler ved og lynsteg ca. 2 min. Krydr med salt, peber og hakket persille.
  6. Servér bøfferne med grøntsager og kartofler.