Tortilla med mildt spicy fyld og snack grønt
20
5 dages holdbarhed

Tortilla med mildt spicy fyld og snack grønt

Lækre tortillas med mexikansk inspireret fyld af oksekød, mild tacosauce, ost og gulerødder. Serveres med bønner, salat og agurk.

Ingredienser

Allergener
  • Mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Gulerod
5 stk
Tortilla-wrap
4 stk
Hakket oksekød
300 g
Tacosauce
1 dl
Agurk
½ stk
Hjertesalat
1 stk
Røde kidneybønner
120 g
Revet cheddar
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 799 kcal
  • Fedt: 31 g
  • Kulhydrater: 77 g
  • Protein: 53 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skræl og riv gulerødderne.
  2. Tænd ovnen på 200 grader. Tag 4 tortillas ud af posen og pak ind i alufolie. Varm i ovnen til resten af retten er færdig. TIP: Du kan i stedet varme dem i microovn uden alufolie ca. 20 sek. pr stk lige inden de skal bruges.
  3. Hæld lidt olie i en gryde og steg kødet til det har skiftet farve. Rør i det jævnligt, så det deler sig. Kom ca. 1 dl (½ gl) tacosauce og gulerødderne i. Kog det sammen ca. 6 min. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl og tør agurk og skær i små tern. Skyl salaten og skær den i grove stykker. Skyl og afdryp 120 g kidneybønner i en sigte.
  5. Servér de varme tortillas og fyld dem med kødsauce, bønner, grønt og revet ost efter smag.