Lun pastasalat med bacon og gouda i tern

Lun pastasalat med bacon og gouda i tern

20 min708 kcal pr. portion Holder 4 dage
Her får du en herlig og fyldig grøn pastasalat med goudatern og masser af smag fra blandt andet porre, friske krydderurter og balsamico. Salaten er lavet på bare 20 min. Velbekomme!
3.56
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

200 g bacon
2 stilk bladselleri
½ stk rødløg
1 stk porre
250 g pasta frisk med spinat
8 g krydderurteblanding (basilikum)
8 g krydderurteblanding (bred. persille)
½ dl balsamico lys
100 g grov luksus salat
100 g goudatern

Du skal selv have

olie, salt, peber

Fremgangsmåde

1
Steg 200 g bacon på en tør pande til det er sprødt. Læg på et stykke køkkenrulle. Tør panden af og gem den til grøntsagerne.
2
Skyl bladselleri, skær i tynde skiver. Pil ½ rødløg, skær i små tern. Skyl porren, snit fint. Steg grønsagerne i lidt olie ved medium varme til de bliver bløde. Sæt til side.
3
Sæt vand over til pastaen. Skyl og tør krydderurterne, blend dem med 2 spsk olie og ½ dl hvid balsamico, smag til med salt og peber.
4
Kog pasta i rigeligt letsaltet vand i 3 min.
5
Vend pasta og stegte grøntsager med salaten og fordel dressingen over. Vend forsigtigt bacon og 100 g goudatern i salaten og servér.

Næringsindhold

Energi pr. portion: 2961 kJ/ 708 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
57.91 g
heraf mættede fedtsyrer
20.63 g
Kulhydrat
15.5 g
heraf sukkerarter
9.57 g
Protein
31.13 g
Salt
4.51 g
Kostfibre
7.32 g

Allergener

Mælk
Selleri
Svovldioxid

Andre retter du måske kan lide