Kylling i bulgursalat
15-20
4 dages holdbarhed

Kylling i bulgursalat

Grøntsagsrig bulgursalat med skøn krydderstegt kylling. Super nemt og hurtigt.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Bulgur (Gluten, Hvede)
125 g
Kyllingeinderfilet
300 g
Tyrkisk kryddermix
1 pakke
Babyspinat
50 g
Rød peber
1 stk
Skoleagurk
1 stk
Cherrytomater
125 g
Rødløg
½ stk
Sennepsvinaigrette (Sennep, Svovldioxid)
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 572 kcal
  • Fedt 15 g
  • Kulhydrater 61 g
  • Protein 47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Bulgur: Kog bulgur i 3 dl vand med lidt salt i 12 min. under låg. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig. Hæld evt. overskydende vand fra.
  2. Kylling: Varm en stegepande op med lidt olie. Tilsæt kylling og brun 1 min ved høj varme på hver side. Krydr med tyrkisk kryddermix,  lidt salt og peber. Skru ned til middelvarme og steg ca. 4 min. på hver side.
  3. Skyl spinat, peberfrugt, agurk og tomater. Pil rødløg og skær i meget tynde både. Rens peberfrugt og skær i strimler Skær agurk igennem på langs, skrab kernerne ud med en teske og skær i tynde skiver. Halvér tomater.
  4. Bland den kogte bulgur med grøntsager. Smag til med salt og peber.
  5. Servér den stegte kylling oven på bulgursalaten og dryp med senneps vinaigrette over.