Grillet BBQ-kyllingeburger med tomatsalsa og gnavegrønt
15-20
4 dages holdbarhed

Grillet BBQ-kyllingeburger med tomatsalsa og gnavegrønt

Lækker kyllingeburger med en klassisk bbq-sauce, klassisk grønt tilbehør med salat og agurk og en spicy tomatsalsa til.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • byg,
  • hvede,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Tomat
2 stk
Rødløg
½ stk
Sød chilisauce
1 spsk
Ketchup
2 spsk
Kyllingebryst
2 stk
BBQ sauce
½ pakke
Skoleagurk
1 stk
Gulerod
2 stk
Burgerbolle (Æg, Gluten, Mælk, Byg, Hvede, Rug, Laktose)
2 stk
Hjertesalat
1 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 507 kcal
  • Fedt 7 g
  • Kulhydrater 64 g
  • Protein 46 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill.
  2. Tomatsalsa: Skyl tomaterne, skær dem i små tern og afdryp dem i en sigte, så det meste af væden drypper fra. Pil og hak rødløg fint. Rør tomat, rødløg, chilisauce og ketchup sammen i en skål og krydr med salt og peber.
  3. BBQ-kylling: Læg kyllingebrysterne mellem to stykker bagepapir og bank dem flade til ca. 1 cm med en kødhammer, kaserolle eller med hånden. Pensl kødet på begge sider med barbecuesauce. Læg kyllingen på grillen eller steg dem på en (grill)pande med lidt olie i 2-3 min. på hver side til de er gennemstegte. Tag kødet af varmen og krydr med salt og peber.
  4. Gnavegrønt: Skyl agurk og gulerødder og skær i stave.
  5. Burger: Flæk burgerbollerne og lun dem på grillen eller på en brødrister. Skyl og tør salaten og pluk den i blade. Læg burgeren sammen med salatblade, kylling og tomatsalsa.