Kullermedaljoner i appelsinsauce med grov pasta
25
2 dages holdbarhed

Kullermedaljoner i appelsinsauce med grov pasta

Tankerne ledes mod Italien af denne lækre og sunde fiskeret. Saucen med ristede pinjekerner, søde rosiner og rucola giver retten karakter. Serveres med grov pasta.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • fisk,
  • byg,
  • hvede,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Mel
  • Olie
  • Peber

Det skal du bruge

Fuldkornspasta (Gluten, Hvede)
200 g
Pinjekerner
1½ spsk
Rucola salat
50 g
Kullerfilet (Fisk)
275 g
Rosiner
25 g
Appelsin
1 stk
Brød (Byg, Hvede, Rug)
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 817 kcal
  • Fedt 10 g
  • Kulhydrater 137 g
  • Protein 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

  1. Kog 200 g pasta i rigeligt vand med ½ tsk salt i ca. 10 min.
  2. Rist pinjekernerne på en tør pande ved middelhøj varme, til de er brune på alle sider. Gem dem til senere. Skyl rucola.
  3. Skær fisken i 2-3 cm tykke skiver, vend skiverne på højkant, og bank dem evt. let med hånden. Kom 2 spsk mel på en tallerken, og vend medaljonerne i melet.
  4. Hæld olie på en slip-let pande, steg fisken ved middel varme i ca. 2 min. og krydr med salt og peber. Vend fisken, og tilsæt pinjekerner, rosiner og appelsinsaft. Lad fisken simre i saucen i 3 min.
  5. Lun brødene på brødristeren. Læg fisken på et fad, kom rucolaen i saucen, og vend den hurtigt rundt, til den falder lidt sammen. Smag evt. til med lidt ekstra salt og peber.