Æggewrap med karry, kornfyld, groft brød og ketchup dip

Æggewrap med karry, kornfyld, groft brød og ketchup dip

20 min587 kcal pr. portion Holder 4 dage
Omelet med karry og sprøde grøntsager fyldt med mættende og lækker kornblanding. Serveret med groft brød og frisk dip med ketchup. Nemt og smagfuldt til en kødfri dag.
Ingen vurdering
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

1 dl korn mix quick cook
200 g gulerod
2 stk forårsløg
4 stk æg
tsk karry
100 g kålmix
1 spsk ketchup
2 stk brød
1 dl yoghurt naturel

Du skal selv have

salt, peber, olie

Fremgangsmåde

1
Kog 1 dl kornblanding i 2 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 minutter. Hæld evt overskydende vand fra.
2
Skræl og riv gulerødder og snit forårsløg i tynde skiver.
3
Pisk 4 æg med 1½ tsk karry, ½ tsk salt og lidt peber i en skål. TIP: Du kan tilsætte 1 spsk vand til æggeblandingen.
4
Sæt 2 pander (gerne slip-let) over med lidt olie og varm dem godt op.
5
Spar opvask: Tænd ovnen på 150 grader varmluft. Kog, riv og snit det hele og lav så 1 omelet ad gangen, læg dem på et ildfast fad og hold dem varme i ovnen mens den sidste laves.
6
Fordel revet gulerod og snittet forårsløg på de to pander og steg det 1 minut, mens der vendes i det, sørg for at det ligger jævnt på panderne inden æggemassen fordeles ligeligt over på de to pander.
7
Skru ned til medium varme, vip panderne så æggemassen fordeles jævnt. Lad æggemassen størkne langsomt ca. 4 minutter. Lun brødet med i ovnen ca. 5 min. eller rist dem på en brødrister.
8
Rør 1 spsk ketchup med 1 dl yoghurt og smag til med lidt salt og peber.
9
Fyld: Bland kålmix i den kogte kornmix. Og fordel fyldet på den ene halvdel af hver omelet og vip den anden halvdel henover. Server med lunt brød og ketchup dip.

Næringsindhold

Energi pr. portion: 2456 kJ/ 587 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
14.98 g
heraf mættede fedtsyrer
3.31 g
Kulhydrat
82.68 g
heraf sukkerarter
15.16 g
Protein
30.37 g
Salt
4.3 g
Kostfibre
14.34 g

Allergener

Æg
Gluten
Soja
Mælk
Sennep
Sesamfrø

Andre retter du måske kan lide