Æggewrap med karry, kornfyld, groft brød og ketchupdip
20
Vegetar
4 dages holdbarhed

Æggewrap med karry, kornfyld, groft brød og ketchupdip

Omelet med karry og sprøde grøntsager fyldt med mættende og lækker kornblanding. Serveret med groft brød og frisk dip med ketchup. Nemt og smagfuldt til en kødfri dag.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • sennep,
  • sesamfrø,
  • byg,
  • hvede,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Korn mix quick cook
1 dl
Gulerod
200 g
Forårsløg
2 stk
Æg
4 stk
Karry
tsk
Brød
2 stk
Ketchup
1 spsk
Yoghurt naturel
1 dl
Kålmix
100 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 592 kcal
  • Fedt: 15 g
  • Kulhydrater: 82 g
  • Protein: 32 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog kornblanding i 2 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Hæld evt overskydende vand fra.
  2. Skræl og riv gulerødder og snit forårsløg i tynde skiver.
  3. Pisk æg med karry, ½ tsk salt og lidt peber i en skål TIP: Du kan tilsætte 1 spsk vand til æggeblandingen.
  4. Sæt 2 pander (gerne slip-let) over med lidt olie og varm dem godt op TIP: Spar opvask ved at lave 1 omelet ad gangen. Tænd ovnen på 150 grader, læg omeletten på et ildfast fad og hold den varm i ovnen mens den sidste laves.
  5. Fordel revet gulerod og snittet forårsløg på de to pander og steg det 1 min. mens der vendes i det. Sørg for at det ligger jævnt på panderne inden æggemassen fordeles ligeligt over på de to pander. Vip panderne så æggemassen fordeles jævnt.
  6. Skru ned til medium varme og lad æggemassen størkne langsomt ca. 4 min. Lun brødet i ovnen ca. 5 min. eller rist dem på en brødrister.
  7. Rør ketchup med yoghurt og smag til med lidt salt og peber.
  8. Fyld: Bland kålmix i den kogte kornmix. Fordel fyldet på den ene halvdel af hver omelet og vip den anden halvdel henover. Servér med lunt brød og ketchupdip.