Æggewrap med karry, groft brød og ketchupdip
Vegetar
4 dages holdbarhed

Æggewrap med karry, groft brød og ketchupdip

3.7 (98)
Under 20 min
9 Ingredienser
Omelet med karry og sprøde grøntsager fyldt med mættende og bulgur. Serveret med groft brød og frisk dip med ketchup. Nemt og smagfuldt til en kødfri dag.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Bulgur
125 g
(Gluten, Hvede)
Forårsløg
1 bundt
Æg
4 stk
(Æg)
Karry
1½ tsk
Revet gulerod
200 g
Brød
2 stk
(Gluten, Hvede)
Ketchup
1 spsk
Yoghurt naturel
1 dl
(Mælk, Laktose)
Kålmix
100 g
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 715 kcal
  • Fedt: 16 g
  • Kulhydrater: 108 g
  • Protein: 34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog bulgur i 2½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.
Snit forårsløg i tynde skiver.
Du kan tilsætte 1 spsk vand til æggeblandingen.
 Spar opvask ved at lave 1 omelet ad gangen. Tænd ovnen på 150 grader, læg omeletten på et ildfast fad og hold den varm i ovnen mens den sidste laves.
Fordel revet gulerod og snittet forårsløg på de to pander og steg det 1 min. mens der vendes i det. Sørg for at det ligger jævnt på panderne inden æggemassen fordeles ligeligt over på de to pander. Vip panderne så æggemassen fordeles jævnt. Skru ned til medium varme og lad æggemassen størkne langsomt ca. 4 min.
Lun brødet på en brødrister.
Rør ketchup med yoghurt og smag til med lidt salt og peber.
Bland den kogte bulgur i kålmixen. Fordel fyldet på den ene halvdel af hver omelet og vip den anden halvdel henover. Servér med lunt brød og ketchupdip.
Håber maden smager!