Kylling med thaikarry, nudler og peanuts

Kylling med thaikarry, nudler og peanuts

30 min753 kcal pr. portion Holder 4 dage
En skøn thai-inspireret ret med kylling, der sprudler af farver og smag. Du kan selv regulere styrken med karrypastaen. Perfekt til noget godt til en ekstra dag for hele familien.
3.98
DelPrint
2 Personer

Kylling med thaikarry og nudler

175 g nudler
300 g kyllingeinderfilet
½ spsk sojasauce
½ terning bouillon høns
2 stk forårsløg
60 g babymajs
½ stk peberfrugt rød
½ stk squash
4 tsk ketchup
1 tsk saucejævner
1 tsk karrypasta rød
30 g peanuts
1 drys koriander

Du skal selv have

salt, olie

Fremgangsmåde

1
Kog 175 g nudler i rigeligt vand tilsat ½ tsk salt i 4 min. Hæld dem i en sigte og skyl dem med koldt vand. Lad dem dryppe godt af.
2
Bland ½ spsk. soyasauce med 1 tsk. olie og vend kødet i. Kog vand til bouillonen og opløs ½ terning i 1 dl vand.
3
Rens og istandgør grøntsagerne. Forårsløg og babymajs skæres i stykker på ca. 2½ cm, ½ peberfrugt og ½ squash skæres i tern på 1 cm.
4
Sauce: Rør 1 dl bouillon, 4 tsk. ketchup, ½ spsk. olie, 1 tsk. saucejævner og 1 tsk. karrypasta sammen i en skål. TIP: Pas på karrypastaen er stærk! Du kan regulere styrken ved at reducere mængden af karrypasta.
5
Varm olie i en wok eller en stor pande og lynsteg kødet ca. 2 min.heri. Tilsæt forårsløg, majs, squash og peberfrugt og lynsteg 2 min til.
6
Tilsæt derpå saucen og lad retten koge i 2 min. Tilsæt nudlerne og bland alle ingredienserne godt sammen.
7
Servér omgående med et drys peanuts og friske koriander.

Næringsindhold

Energi pr. portion: 3151 kJ/ 753 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
19.25 g
heraf mættede fedtsyrer
3 g
Kulhydrat
88.87 g
heraf sukkerarter
13.93 g
Protein
56.08 g
Salt
10.65 g
Kostfibre
6.19 g

Allergener

Æg
Gluten
Krebsdyr
Jordnødder
Soja
Mælk
Selleri
Sennep

Andre retter du måske kan lide