Kylling med thaikarry, nudler og peanuts
30
4 dages holdbarhed

Kylling med thaikarry, nudler og peanuts

En skøn thai-inspireret ret med kylling, der sprudler af farver og smag. Du kan selv regulere styrken med karrypastaen. Perfekt til noget godt til en ekstra dag for hele familien.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • krebsdyr,
  • fisk,
  • jordnødder,
  • soja,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie

Kylling med thaikarry og nudler

Nudler
175 g
Kyllingeinderfilet
300 g
Sojasauce
½ spsk
Bouillon høns
½ terning
Forårsløg
2 stk
Babymajs
60 g
Peberfrugt rød
½ stk
Squash
½ stk
Ketchup
4 tsk
Saucejævner
1 tsk
Karrypasta rød
1 tsk
Peanuts
30 g
Koriander
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 753 kcal
  • Fedt: 19 g
  • Kulhydrater: 89 g
  • Protein: 56 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog 175 g nudler i rigeligt vand tilsat ½ tsk salt i 4 min. Hæld dem i en sigte og skyl dem med koldt vand. Lad dem dryppe godt af.
  2. Bland ½ spsk. soyasauce med 1 tsk. olie og vend kødet i. Kog vand til bouillonen og opløs ½ terning i 1 dl vand.
  3. Rens og istandgør grøntsagerne. Forårsløg og babymajs skæres i stykker på ca. 2½ cm, ½ peberfrugt og ½ squash skæres i tern på 1 cm.
  4. Sauce: Rør 1 dl bouillon, 4 tsk. ketchup, ½ spsk. olie, 1 tsk. saucejævner og 1 tsk. karrypasta sammen i en skål. TIP: Pas på karrypastaen er stærk! Du kan regulere styrken ved at reducere mængden af karrypasta.
  5. Varm olie i en wok eller en stor pande og lynsteg kødet ca. 2 min.heri. Tilsæt forårsløg, majs, squash og peberfrugt og lynsteg 2 min til.
  6. Tilsæt derpå saucen og lad retten koge i 2 min. Tilsæt nudlerne og bland alle ingredienserne godt sammen.
  7. Servér omgående med et drys peanuts og friske koriander.