Flirtende frikadeller med naanbrød og frisk grønt
40
2 dages holdbarhed

Flirtende frikadeller med naanbrød og frisk grønt

Spændende og anderledes frikadeller, der flirter med smagsløgene med krydderier inspireret af Mellemøsten. Serveres med frisk tomat-agurk salat og lune naanbrød.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Couscous
4 spsk
Hakket svinekød
300 g
Løg
1 stk
Æg pasteuriseret
1 bæger
Garam masala
1 tsk
Hvidløg solo
stk
Kruspersille
1 drys
Salatost i chilimarinade
15 g
Naanbrød
2 stk
Agurk
½ stk
Tomat
3 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 650 kcal
  • Fedt: 24 g
  • Kulhydrater: 64 g
  • Protein: 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Kom 4 spsk couscous i ¾ dl kogende vand, lad det stå ca. 5 min. Skyl og hak persillen.
  2. Rør kødet med salt, peber, ½ fintrevet løg, æg, 1 tsk krydderi og ⅓ presset solo hvidløg. Vend hakket persille, 15 g smuldret salatost og couscous i farsen. TIP: Sæt evt. farsen i køleskabet 15 min.–1 time, hvis der er tid til det. 
  3. Form kødet til 16 små frikadeller. Varm olie på en pande ved god varme. Brun frikadellerne, skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 6 min.
  4. Varm naanbrødet på brødristeren.
  5. Skræl imens agurk, skær igennem på langs, fjern kernerne med en teske og skær i skiver eller tern. Skær tomater i tern. Hak ½ løg og ⅓ solo hvidløg fint. Bland det og smag til med salt og peber. Bland evt. resten af osten i salaten.
  6. Servér frikadellerne med naanbrød og salat.