15-20
4 dages holdbarhed
Hjemmelavet tomatsuppe med pølser og groft brød
Den klassiske, gode tomatsuppe får ekstra fylde og smag fra pølserne, der ristes af på panden inden de blandes i suppen. Serveres med groft brød.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Gluten,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Peber
- Olie
- Sukker
Det skal du bruge
Tomat
3 stk
Hvidløg
1 fed
Løg
1 stk
Hønsebouillon
1 pose
Oregano
1 tsk
Hakkede tomater
1 dåse
Brød (Gluten, Hvede)
2 stk
Wienerpølse
4 stk
Risoni (Gluten, Hvede)
150 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 963 kcal
- Fedt 36 g
- Kulhydrater 124 g
- Protein 35 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Skyl tomater. Pil løg og hvidløg. Skær grøntsagerne i grove tern.
- Suppe: Varm en gryde op med lidt olie, steg løg, hvidløg i 2 min. Tilsæt tomater, oregano, hakkede tomater, bouillon og 3½ dl. vand. Kog under låg i 10 min.
- Skær pølserne i 1 cm tykke skiver. Rist dem på en pande i lidt olie til de får farve.
- Blend suppen med en stavblender og smag til med lidt salt, peber og 1 tsk sukker. Tilsæt risoni og kog videre 10 min.
- Lun brødet i ovnen eller på brødrister.
- Tilsæt pølserne til suppen lige inden servering. Servér tomatsuppen i dybe tallerkener eller skåle med lunt brød til.