Rødbedeburger med syltede rødløg og dijonaise
Vegetar
4 dages holdbarhed

Rødbedeburger med syltede rødløg

og dijonaise
Ny opskrift
Under 35 min
12 Ingredienser
Dijonaise er en cremet sauce lavet af Dijon-sennep og mayonnaise.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sennep
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Mel
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Liste
Liste
Billeder
Rødbede
2 stk
Hvidløg
1 fed
Bredbladet persille
½ pk
Rasp
1 pose
(Gluten, Hvede)
Mel
1 spsk
(Gluten, Hvede)
Æg
2 stk
(Æg)
Revet cheddar
50 g
(Mælk, Laktose)
Burgerbolle
2 stk
(Æg, Gluten, Mælk, Sesamfrø, Hvede, Laktose)
Tomat
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Mayonnaise
1 pose
(Æg)
Dijon sennep
½ pose
(Sennep)
Syltede rødløg
½ glas
Næringsindhold (per portion)
Energi:
771 kcal
Fedt:
34 g
Kulhydrater:
88 g
Protein:
28 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
 Skræl rødbeder og riv groft. Pil hvidløg, skyl persille og hak begge fint. Kom det hele i en skål, tilsæt rasp og mel og vend let rundt. Tilsæt æg og krydr med salt og peber. Rør det godt sammen.
Varm en stegepande op med lidt olie. Form én bøf pr. person som passer til bollen. Steg dem ved middelvarme 2-3 min. på hver side til de føles faste. Drys ost på og kom låg på til den smelter.
 Skyl tomat og hjertesalat. Skær tomat i skiver og del hjertesalaten i bladene. Rør mayonnaise og dijonsennep sammen.
 Varm bollerne i 2-3 min. Smør burgerbollerne med dijonaise. Byg burgerne op med rødbedebøf, tomat, salat og syltede rødløg.
Håber maden smager!