Vegetar
Laktosefri
4 dages holdbarhed
Spicy peanut soup med nudler
kinaradise og bhajji løgfritter med majsNy opskrift
Under 30 min
14 Ingredienser
Bhajji stammer fra Indien og er en populær street food-snack, hvor grøntsager dyppes i krydret dej og frituresteges. Retten har været spist i generationer og findes i mange regionale varianter.
Bhajji stammer fra Indien og er en populær street food-snack, hvor grøntsager dyppes i krydret dej og frituresteges. Retten har været spist i generationer og findes i mange regionale varianter.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Æg·
- Gluten·
- Jordnødder·
- Nødder·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Mel
- Olie
- Peber
- Salt
- Vand
Majskerner
1 dåse
Skalotteløg
1 stk
Mel
1 spsk
Rasp
½-1 pose
Karry
1 pose
Æg
1 stk
Vand
4 dl
Kokoscreme
1 pose
Hakkede peanuts
½ pose
Massaman curry paste
½ pose
Chiliflager
½ pose
Pak choy
1 stk
Kinaradise
½ stykke
Koriander, frisk
½ pk
Lime
½ stk
Nudler
125 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 591 kcal
- Fedt:
- 22 g
- Kulhydrater:
- 76 g
- Protein:
- 21 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Dræn majs. Pil skalotteløg og skær det i tynde skiver. Bland det sammen i en skål og tilsæt mel, rasp, karry og æg. Krydr blandingen med salt og peber og vend det grundigt sammen. Varm en stegepande op med en god sjat olie. Form dejen til 2 portioner pr. person og tryk dem lidt flade. Steg dem ved middelhøj varme 2-3 min. på hver side så de får lidt farve.
Kog nudlerne i 3-4 min.
Bland alle ingredienserne sammen i en gryde og kog i 5 min. Blend suppen glat med en stavblender og smag til med salt og peber.
Skyl pak choy og snit i strimler. Skræl kinaradise og skær den i mindre tern. Kom begge dele i suppen og kog ca. 2 min.
Hak koriander groft. Skær lime i både. Fordel nudlerne i skåle og pres lime over. Hæld suppen over nudlerne, drys med koriander og servér bhajji fritter til.
Håber maden smager!