Kartoffelpizza med bløde løg og kalamata oliven
Vegetar
4 dages holdbarhed

Kartoffelpizza med bløde løg

og kalamata oliven
Ny opskrift
Under 30 min
11 Ingredienser
Pizzasalat stammer oprindeligt fra Sverige, hvor den blev introduceret sammen med de første pizzeriaer i 1960’erne.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Peber
  • Salt
  • Sukker
Liste
Liste
Billeder
Pizzabund
2 stk
(Gluten, Hvede)
Creme fraiche 18%
1 bæger
(Mælk, Laktose)
Revet ost
100 g
(Mælk, Laktose)
Løg
2 stk
Bagekartoffel
1 stk
Rosmarin, frisk
½ pk
Oliven
½ pose
Coleslaw-blanding
100 g
Æbleeddike
½ pose
(Svovldioxid)
Oregano
½ pose
Olivenolie
1 spsk
Sukker
1 spsk
Æble
1 stk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
1044 kcal
Fedt:
47 g
Kulhydrater:
121 g
Protein:
33 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 240°C (Varmluft).
 Kom kålen i en skål og vend med æbleeddike, oregano, olivenolie, sukker, lidt salt og peber. Mas det godt sammen og lad det trække. Skyl æblet og skær det i tern og vend det i salaten. 
 Pil løg og skær i tynde ringe. Steg dem på en stor pande i lidt olie ved middelvarme, så de bliver bløde og tager en smule farve. Vend jævnligt. Sluk for varmen.
Skræl kartoffel og skær i meget tynde skiver, brug gerne et mandolinjern. Kom dem i en gryde med kold vand, sørg for at få vand imellem skiverne. Giv dem et opkog, sluk og lad dem trække et par min. Hæld vandet fra og skyl skiverne i koldt vand. Pluk rosmarin og hak den fint.
 Placér bundene på bagepapir på en bageplade. Smør creme fraiche ud på bundene og drys med revet ost. Fordel kartoffelskiver, bløde løg og oliven på og drys rosmarin over. Krydr med salt og peber og dryp lidt olivenolie på hver. Bag begge pizzaer på én gang ca. 6-8 min. til de er sprøde og har fået noget farve. Byt om på pladerne halvvejs igennem, hvis de ikke kan være på én plade.
Håber maden smager!