Ristet grillost med gochujang auberginer og sorte ris
Vegetar
5 dages holdbarhed

Ristet grillost med gochujang auberginer

og sorte ris
Ny opskrift
Under 30 min
13 Ingredienser
Gochujang er en traditionel koreansk fermenteret chilisauce, der er kendt for sin stærke og komplekse smag.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Jordnødder
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk
    ·
  • Nødder
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Mel
  • Olie
  • Peber
  • Salt
  • Sukker
  • Vand
Liste
Liste
Billeder
Sorte ris
1 pk
Aubergine
1 stk
Hvidløg
1 fed
Ingefær
½ stk
Forårsløg
½ bundt
Majsstivelse
½ pose
Vand
2 spsk
Sojasauce
1 spsk
(Soja)
Æbleeddike
2 spsk
(Svovldioxid)
Sesamolie
½ spsk
(Sesamfrø)
Gochujang chilipaste
1 spsk
(Gluten, Soja)
Sukker
1 spsk
Grill-ost
200 g
(Mælk, Laktose)
Mel
2 spsk
(Gluten, Hvede)
Koriander, frisk
½ pk
Hakkede peanuts
½ pose
(Jordnødder, Nødder)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
702 kcal
Fedt:
31 g
Kulhydrater:
76 g
Protein:
29 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog risene som anvist på posen.
 Tænd ovnen og varm op til 210°C (Varmluft). Skær aubergine i mindre tern. Fordel dem på en bageplade med bagepapir. Bag ca. 20 min. til de er møre og fået lidt farve.
 Pil hvidløg, skræl ingefær og hak begge fint. Skyl forårsløg og snit fint, også det grønne. Rør majsstivelse sammen med vand, soja, eddike, sesamolie, gochujang og sukker i en skål. Varm en stegepande op med lidt olie og steg hvidløg, ingefær og det hvide af forårsløg 1 min. Resten skal bruges senere. Kom gochujang-blandingen på og kog op. Tilsæt aubergine, rør det hele godt sammen og sluk for varmen.
 Skær osten i tern på 3x3 cm. Kom mel og lidt salt og peber i en dyb tallerken og vend stykkerne i. Varm lidt olie op til mellemhøj varme på en stegepande. Steg stykkerne i ca. 3-4 min. Vend dem hyppigt til de har fået lidt farve.
 Hak koriander groft. Kom ris i serveringsskåle og top med aubergine og ristet grillost. Drys med koriander, peanuts og resten af forårsløg.
Håber maden smager!