Frikadeller med rødbede/kålsalat og urtedressing
3 dages holdbarhed

Frikadeller med rødbede/kålsalat

og urtedressing
Ny opskrift
Under 30 min
11 Ingredienser
Næringsrig salat med rødbede, kål, quinoa og estragon.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Mel
  • Olie
  • Peber
  • Salt
  • Vand
Liste
Liste
Billeder
Løg
1 stk
Hakket gris & kalv
300 g
Æg
1 stk
(Æg)
Mel
1 spsk
(Gluten, Hvede)
Vand
½ dl
Rødløg
½ stk
Kogte rødbeder
⅓ pk
Coleslaw-blanding
100 g
Estragon, frisk
½ pk
Æbleeddike
½ pose
(Svovldioxid)
Dijon sennep
½ pose
(Sennep)
Let urtedressing
½ pose
(Mælk, Laktose)
Quinoa-mix
½ pose
Næringsindhold (per portion)
Energi:
587 kcal
Fedt:
28 g
Kulhydrater:
41 g
Protein:
42 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog quinoaen som anvist på posen.
Pil løg og riv groft. Rør kødet med lidt salt og peber. Tilsæt løg, æg, mel og vand og rør det godt sammen.
Kom lidt olie på en pande og varm op til høj varme. Form farsen til 4 frikadeller pr. person med en spiseske. Brun frikadellerne ca. 2 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg ca. 4 min. mere på hver side til de er gennemstegte. Læg på et fad og hold dem lune.
 Pil rødløg og skær i skiver. Skær rødbeder i tern og vend begge med coleslaw-blandingen. Pluk estragon og hak det lidt. Rør æbleeddike og sennep sammen til en dressing. Vend det hele sammen og tilsæt quinoa. Smag til med salt og peber.
 Anret frikadellerne med rødbede/kålsalaten til og kom let urtedressing hen over.
Håber maden smager!