3 dages holdbarhed
Frikadeller med rødbede/kålsalat
og urtedressingNy opskrift
Under 30 min
11 Ingredienser
Næringsrig salat med rødbede, kål, quinoa og estragon.
Næringsrig salat med rødbede, kål, quinoa og estragon.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Gluten·
- Mælk·
- Sennep·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Mel
- Olie
- Peber
- Salt
- Vand
Løg
1 stk
Hakket gris & kalv
300 g
Æg
1 stk
Mel
1 spsk
Vand
½ dl
Rødløg
½ stk
Kogte rødbeder
⅓ pk
Coleslaw-blanding
100 g
Estragon, frisk
½ pk
Æbleeddike
½ pose
Dijon sennep
½ pose
Let urtedressing
½ pose
Quinoa-mix
½ pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 587 kcal
- Fedt:
- 28 g
- Kulhydrater:
- 41 g
- Protein:
- 42 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog quinoaen som anvist på posen.
Pil løg og riv groft. Rør kødet med lidt salt og peber. Tilsæt løg, æg, mel og vand og rør det godt sammen.
Kom lidt olie på en pande og varm op til høj varme. Form farsen til 4 frikadeller pr. person med en spiseske. Brun frikadellerne ca. 2 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg ca. 4 min. mere på hver side til de er gennemstegte. Læg på et fad og hold dem lune.
Pil rødløg og skær i skiver. Skær rødbeder i tern og vend begge med coleslaw-blandingen. Pluk estragon og hak det lidt. Rør æbleeddike og sennep sammen til en dressing. Vend det hele sammen og tilsæt quinoa. Smag til med salt og peber.
Anret frikadellerne med rødbede/kålsalaten til og kom let urtedressing hen over.
Håber maden smager!