Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Panang curry med kylling
pak choy og fuldkornsrisNy opskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
Stærk Thai panang med kylling og grønt. Serveret med fuldkornsris.
Stærk Thai panang med kylling og grønt. Serveret med fuldkornsris.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk·
- Soja
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
- Sukker
- Vand
Fuldkornsris
135 g
Kyllingebryst
280 g
Skalotteløg
1 stk
Rød karrypaste
½ pose
Kokoscreme
1 pose
Vand
1 dl
Fiskesauce
1 spsk
Sukker
1 spsk
Sojasauce
½ pose
Pak choy
1 stk
Koriander, frisk
½ pk
Lime
½ stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 569 kcal
- Fedt:
- 15 g
- Kulhydrater:
- 64 g
- Protein:
- 44 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på posen.
Skær kyllingen i tynde strimler. Pil skalotteløg og skær i skiver. Varm en gryde op med lidt olie og steg rød karrypaste 1-2 min. Tilsæt skalotteløg og steg et par min. Tilføj kokoscreme, vand, fiskesauce, sukker, soja og kylling. Lad det småkoge ca. 10 min. under låg. Smag til med salt og peber.
Skær pak choy i strimler og lad det koge med de sidste 2 min. af kogetiden.
Hak koriander groft og skør lime i både. Top retten med koriander og servér med limebåde, så man selv kan smage til.
Håber maden smager!