Panang curry med kylling, pak choy og fuldkornsris
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Panang curry med kylling

pak choy og fuldkornsris
Ny opskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
Stærk Thai panang med kylling og grønt. Serveret med fuldkornsris.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk
    ·
  • Soja

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
  • Sukker
  • Vand
Liste
Liste
Billeder
Fuldkornsris
135 g
Kyllingebryst
280 g
Skalotteløg
1 stk
Rød karrypaste
½ pose
Kokoscreme
1 pose
Vand
1 dl
Fiskesauce
1 spsk
(Fisk)
Sukker
1 spsk
Sojasauce
½ pose
(Soja)
Pak choy
1 stk
Koriander, frisk
½ pk
Lime
½ stk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
569 kcal
Fedt:
15 g
Kulhydrater:
64 g
Protein:
44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog risene som anvist på posen.
 Skær kyllingen i tynde strimler. Pil skalotteløg og skær i skiver. Varm en gryde op med lidt olie og steg rød karrypaste 1-2 min. Tilsæt skalotteløg og steg et par min. Tilføj kokoscreme, vand, fiskesauce, sukker, soja og kylling. Lad det småkoge ca. 10 min. under låg. Smag til med salt og peber.
Skær pak choy i strimler og lad det koge med de sidste 2 min. af kogetiden.
Hak koriander groft og skør lime i både. Top retten med koriander og servér med limebåde, så man selv kan smage til.
Håber maden smager!