Laktosefri
4 dages holdbarhed
Steak sandwich med oliventapenade
ajvar og bløde løgNy opskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Steak sandwich opstod i slutningen af 1800-tallet som en praktisk måde at servere stegt oksekød i brød, især populær blandt arbejdere i USA og Storbritannien.
Steak sandwich opstod i slutningen af 1800-tallet som en praktisk måde at servere stegt oksekød i brød, især populær blandt arbejdere i USA og Storbritannien.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Hvede·
- Rug
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Olivenolie
- Peber
- Salt
Oksetykstegsbøf (har været frosset)
2 stk
Hvidløg
1 fed
Olivenolie
1 spsk
Oliven
1 pose
Timian
½ pose
Løg
2 stk
Grov durum sandwichbrød
2 stk
Ajvar
½ pose
Tomat
1 stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 806 kcal
- Fedt:
- 35 g
- Kulhydrater:
- 77 g
- Protein:
- 45 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Varm en stegepande op til høj varme og tilsæt en smule olie. Brun bøfferne på begge sider, så de får stegeskorpe. Skru ned og steg videre ca. 5-7 min. på hver side, så er bøffen medium. Tag bøfferne af varmen og krydr med salt og peber. Lad bøfferne trække et par min. inden severing. Gem stegepanden.
Pil løg og skær i tynde ringe. Steg dem på en stor pande i lidt olie ved middelvarme, så de bliver bløde og tager en smule farve. Vend jævnligt. Sluk for varmen, læg løgene ud i kanten af panden og læg bøfferne tilbage i midten.
Pil hvidløg og kom det i en stavblenderskål med olivenolie. oliven og timian. Blend til en paste.
Varm brødet i ovnen 2-3 min.
Skær tomat og bøfferne i skiver. Smør brødet med ajvar og fordel kødet på. Top kødet med bløde løg, oliventapenade og tomatskiver. Luk og servér.
Håber maden smager!
