Tundeller i wrap med mangosalsa og chilimayonnaise
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Tundeller i wrap

med mangosalsa og chilimayonnaise
Ny opskrift
Under 40 min
17 Ingredienser
Tundeller med inspiration fra Mexico.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Soja
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Liste
Liste
Billeder
Tortilla-wrap
4 stk
(Gluten, Hvede)
Salatmix Napolitana
50 g
Chilimayonnaise
½ pose
(Æg, Sennep)
Tun i vand
1 dåse
(Fisk)
Rød chili
½ stk
Koriander, frisk
½ pk
Æg
1 stk
(Æg)
Hvidløg
1 fed
Sojasauce
1 spsk
(Soja)
Rasp
1 pose
(Gluten, Hvede)
Panko
1 pk
(Gluten, Hvede)
Rød chili
½ stk
Lime
1 stk
Mango
1 stk
Rødløg
1 stk
Koriander, frisk
½ pk
Hvidløg
1 fed
Næringsindhold (per portion)
Energi:
918 kcal
Fedt:
39 g
Kulhydrater:
103 g
Protein:
38 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Hæld vandet fra tunen. Hak alt chili fint. Hak halvdelen af koriander groft og den anden del fint. Pil og pres al hvidløg.
Kom tun i en skål og løsn den med en gaffel. Tilsæt finthakket koriander, æg, soja, rasp og halvdelen af chili og hvidløg. Bland godt sammen og form 2 deller pr. person. Hæld panko på en tallerken. Vend dellerne i pankoen.
Riv limeskal fint og pres saften fra den ene halvdel af limen. Skræl og skær mango i små stykker. Pil og hak rødløg fint. Kom det i en skål og bland med resten af koriander, chili, hvidløg, lidt olie og salt.
Varm rigeligt olie op i en stegepande og steg dellerne ca. 3 min. på hver side til de er sprøde.
Skær resten af lime i både. Varm tortillaerne på en pande eller i mikroovnen. Servér tundellerne i tortillaer med mangosalsa, salat, chilimayonnaise og limebåde.
Håber maden smager!