Æg & Rejer / Varm leverpostej med bacon og champignon

Jul

4 dages holdbarhed

Æg & Rejer / Varm leverpostej

med bacon og champignon
Ny opskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Små retter til julefrokosten eller til anden hyggelig lejlighed.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Krebsdyr
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Peber
  • Salt
Liste
Liste
Billeder
Leverpostej
1 bakke
(Fisk, Mælk, Hvede, Laktose)
Bacon
75 g
Champignon
100 g
Æg
2 stk
(Æg)
Rejer (har været frosset)
175 g
(Krebsdyr)
Citron
½ stk
Dild, frisk
½ pk
Mayonnaise
1 pose
(Æg)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
548 kcal
Fedt:
40 g
Kulhydrater:
10 g
Protein:
37 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 160°C (Varmluft). Kom leverpostejen over i et passende ovnfast fad og lun den 15-20 min. Læg æggene i en gryde med et par cm koldt vand. Bring vandet i kog ved middelhøj varme med låg. Skru ned for varmen, når vandet koger og lad dem småkoge i 10 min. Tag straks æggene op og læg dem i en skål koldt vand.
 Kom bacon på en pande og steg den sprød. Del imens champignonerne i kvarte. Læg baconen over på en tallerken og kom champignon på panden. Steg i 4-5 min. til de får lidt farve. Krydr med lidt salt og peber. Fordel begge dele over leverpostejen ved servering.
 Pil æggene og del i to på langs. Hæld væden fra rejerne. Skær citron i både og pluk dilden. Anret æg med mayonnaise på og top med rejer og dild. Servér med citron til.
Håber maden smager!