2 slags røget laks med røræg

Jul

5 dages holdbarhed

2 slags røget laks

med røræg
Ny opskrift
Under 20 min
4 Ingredienser
Små retter til julefrokosten eller til anden hyggelig lejlighed.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Æg
    ·
  • Fisk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Liste
Liste
Billeder
Æg
2 stk
(Æg)
Purløg, frisk
½ pk
Varmrøget laks (har været frosset)
1 stk
(Fisk)
Røget laks (har været frosset)
150 g
(Fisk)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
337 kcal
Fedt:
22 g
Kulhydrater:
1 g
Protein:
34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Slå æggene ud i en skål, pisk godt sammen og krydr med lidt salt og friskkværnet peber. Kom lidt olie på en pande og varm op til middelhøj varme. Hæld æggemassen på panden. Rør i massen, når den begynder at sætte sig. Vend rundt til den er næsten færdig, den må gerne være lidt blank i det og texturen lidt blød. Kom røræggen på en tallerken eller i en skål, så de ikke koger videre. Snit purløg og drys over røræggen.
 Pil skindet af den varmrøgede laks. Anret begge laks sammen med røræg.
Håber maden smager!