Casarecce med græskar, creme fraiche og grønkål

Budget

Vegetar
4 dages holdbarhed

Casarecce med græskar, creme fraiche

og grønkål
Ny opskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
Casarecce er en kort, snoet pastatype fra Sicilien, perfekt til at fange saucen.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Valnødder
    ·
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Nødder
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Kogevand
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Liste
Liste
Billeder
Pasta
200 g
(Gluten, Hvede)
Snittet grønkål
100 g
Butternut græskar
½ stk
Hvidløg
2 fed
Kogevand
1-1½ dl
Hvidvinseddike
½ spsk
(Svovldioxid)
Creme fraiche 38%
1 bæger
(Mælk, Laktose)
Røget paprika
½ tsk
Grøntsagsbouillon
½ pose
Tanelli ost
1 pk
(Mælk, Laktose)
Valnøddebrud
½ pose
(Nødder, Valnødder)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
733 kcal
Fedt:
30 g
Kulhydrater:
90 g
Protein:
25 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Sæt pastaen over i letsaltet vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den. Kog grønkålen med de sidste 2 min af koge tiden.  
 Skræl græskar ind til det gule kød, skrab kernerne ud med en ske. Skær det mindre tern 1x1cm. Pil hvidløg og hak det fint. Varm en gryde op med lidt olie, steg græskar og hvidløg i 3-4 min under låg, ved middel varme. Kom vand på og lad det koge under låg i ca. 5 min til ternene er møre. Mos noget af græskaret med en gaffel. 
Kom eddike, creme fraiche, røget paprika og bouillon på. Kog det op og smag til med salt og peber. Vend pasta og grønkål med saucen, spæd evt. med mere pastavandet, hvis den er for tør. 
 Riv osten, bland med valnødderne og drys det over pastaretten.
Håber maden smager!