Pizza Hawaii style
5 dages holdbarhed

Pizza Hawaii style

Ny opskrift
Under 35 min
10 Ingredienser
Med skinke, ost og ananas chutney. En Hawaii pizza på en anden måde, hvor du kan tilvælge eller fravælge ananasen.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Sukker
Skalotteløg
½ stk
Ananas i tern
70 g
Karry
1 tsk
Hvidvinseddike
1 spsk
(Svovldioxid)
Sukker
½ spsk
Pizzabund
2 stk
(Gluten, Hvede)
Skinkestrimler
150 g
Tomatsalsa
1 pose
Revet ost
100 g
(Mælk, Laktose)
Oregano
½ pose
Rucola salat
50 g
Næringsindhold (per portion)
Energi:
743 kcal
Fedt:
23 g
Kulhydrater:
93 g
Protein:
42 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 240°C (Varmluft).
 Pil skalotteløg og hak fint. Kom ananas og lage i en kasserolle sammen med løg, karry, hvidvinseddike og sukker og kog ca. 10 min. til væden tykner. Sæt til side og lad det køle af.
Placér bundene på bagepapir på en bageplade. Kom tomatsauce på bundene og drys med ost, skinke og oregano. Bag begge pizzaer på én gang ca. 6-8 min. til de er sprøde og har fået noget farve. Byt om på pladerne halvvejs igennem, hvis de ikke kan være på én plade.
 Top pizzaerne med ananas-chutney og rucola.
Håber maden smager!