Korean fried chicken med soja/sriracha-mayonnaise og ingefærsyltet agurkesalat

Streetfood

Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Korean fried chicken med soja/sriracha-mayonnaise

og ingefærsyltet agurkesalat
Ny opskrift
Under 40 min
20 Ingredienser
Koreansk fried chicken blev populær i 1980'erne i Sydkorea, da restauranter og streetfood boder begyndte, at lave friturestegt kylling med søde og krydrede marinader.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Æg
    ·
  • Soja
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Sukker
  • Vand
Basmatiris
135 g
Sesamfrø
1 pose
(Sesamfrø)
Rødløg
½ stk
Ingefær
½ stk
Skoleagurk
1 stk
Hvidvinseddike
½ spsk
(Svovldioxid)
Sukker
1 spsk
Salt
¼ tsk
Bønnespirer
½ pk
Kyllingelårsteak
350 g
Hvidvinseddike
½ spsk
(Svovldioxid)
Salt
¼ tsk
Majsstivelse
1 pose
Hvidløg
1 fed
Ingefær
½ stk
Tomatpuré
½ pose
Sukker
1 spsk
Sojasauce
1 spsk
(Soja)
Hvidvinseddike
1 tsk
(Svovldioxid)
Vand
1 spsk
Sesamolie
½ spsk
(Sesamfrø)
Røget chili
½ pose
Mayonnaise
2 pose
(Æg)
Sojasauce
½ spsk
(Soja)
Srirachasauce
½-1 pose
Næringsindhold (per portion)
Energi:
935 kcal
Fedt:
45 g
Kulhydrater:
87 g
Protein:
45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog ris efter anvisningen på pakken. Rist sesamfrø på en tør pande til de er gyldenbrune. Kom dem i en lille skål.
 Skræl hele ingefæren og riv fint. Pil rødløg. Skær agurk og rødløg i tynde skiver. Kom halvdelen af ingefæren i en skål sammen med agurk og løg og bland med eddike, sukker og salt. Lad det marinere i mindst 15 min. Hæld væsken fra skålen. Skyl bønnespirerne og bland dem i skålen sammen med halvdelen af ​​de ristede sesamfrø.
Skær hver kyllingelårfilet i 3-4 stykker. Kom dem i en skål og bland med salt og hvidvinseddike. Lad dem marinere ca. 10 min.
 Pil og pres hvidløg i en skål. Bland med resten af ingefæren, tomatpuré, sukker, soja, hvidvinseddike, vand, sesamolie og røget chili.
Bland mayonnaise, soja og srirachasauce i en lille skål.
 Læg majsstivelse på en tallerken og vend kyllingen i. Varm rigeligt med olie i en pande. Steg kyllingen sprød ca. 5 min. eller til den er gennemstegt. Lad den dryppe af på køkkenrulle. Hæld fedtet fra panden. Læg den stegte kylling tilbage i panden sammen med glazen. Steg hurtigt til kyllingen er klæbrig og karamelliseret. Drys resten af de ristede sesamfrø over.
Servér Korean chicken med ingefærsyltet agurkesalat, soja/sriracha-mayonnaise og ris.
Håber maden smager!