Flammkuchen med bacon og løg
5 dages holdbarhed

Flammkuchen

med bacon og løg
Ny opskrift
Under 30 min
12 Ingredienser
Med tomat og rucola salat. Flammkuchen er en tysk ret, der minder om en tynd pizza. Den har en sprød bund og er traditionelt toppet med crème fraîche, løg og bacon.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Peber
  • Salt
Forårsløg
½ bundt
Tanelli ost
1 pk
(Mælk, Laktose)
Chiliflager
1 tsk
Rødløg
1 stk
Urte kryddermix
½ pose
Creme fraiche
1 dl
(Mælk, Laktose)
Pizzabund
2 stk
(Gluten, Hvede)
Revet ost
100 g
(Mælk, Laktose)
Bacon
150 g
Tomat
1 stk
Rucola salat
50 g
Rødvinseddike
1 spsk
(Svovldioxid)
Olivenolie
½ spsk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
995 kcal
Fedt:
53 g
Kulhydrater:
84 g
Protein:
45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Du kan også rive Tanelli osten istedet, hvis det er nemmere.

Tænd ovnen og varm op til 240°C (Varmluft).
 Pil rødløg, del i halve og skær i skiver. Rør creme fraiche med urte kryddermix og smør på pizzabundene. Drys med revet ost og fordel rødløg og bacon.
Placér hver bund på bagepapir på en bageplade. Bag begge pizzaer samtidig ca. 6-8 min. til de er sprøde og har fået noget farve. Byt om på pladerne halvvejs igennem.
 Skyl tomat, skær i tern og bland med rucola. Rør vineddike og olivenolie med lidt salt og peber. Vend det i salaten.
 Skær forårsløg i tynde skiver. Skær Tanelli osten i tynde skiver med en skarp kniv. Fordel på de færdige flammkuchen og drys med forårsløg og chiliflager (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Servér med salat.
Håber maden smager!