5 dages holdbarhed
Tandoori kylling med raita
naan og bagte løgNy opskrift
Under 35 min
9 Ingredienser
Sprød tandoori kylling med naan og bagte løg
Sprød tandoori kylling med naan og bagte løg
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Peber
- Salt
Tandoori krydderi
1 pose
Yoghurt naturel
½ bæger
Kyllingelårsteak
350 g
Rødløg
1½ stk
Skoleagurk
1 stk
Hvidløg
½ fed
Koriander, frisk
½ pk
Yoghurt naturel
1 bæger
Naanbrød
2 stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 689 kcal
- Fedt:
- 23 g
- Kulhydrater:
- 73 g
- Protein:
- 48 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Hvis du har tid kan du marinere kyllingen et par timer i forvejen.
Bland tandoori krydderi med yoghurt. Gnid det godt ind i kyllingen og lad det trække så længe som muligt. Tænd ovnen og varm op til 220°C.
Pil rødløg og skær i kvarte. Læg kyllingen med skindet opad i et ovnfast fad og kom løgene rundt om. Bag i 20-25 min. Kom lidt af væden fra fadet over løgene undervejs.
Riv agurk og pres væden fra med hænderne. Pil og pres hvidløg. Skyl og hak koriander. Bland det hele med yoghurt og smag til med salt og peber.
Lun naanbrødene 2-3 min i ovnen.
Servér kylling og løg med raita at dyppe naanbrødene i.
Håber maden smager!