Tandoori kylling med raita, naan og bagte løg
5 dages holdbarhed

Tandoori kylling med raita

naan og bagte løg
Ny opskrift
Under 35 min
9 Ingredienser
Sprød tandoori kylling med naan og bagte løg

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Peber
  • Salt
Liste
Liste
Billeder
Tandoori krydderi
1 pose
Yoghurt naturel
½ bæger
(Mælk, Laktose)
Kyllingelårsteak
350 g
Rødløg
1½ stk
Skoleagurk
1 stk
Hvidløg
½ fed
Koriander, frisk
½ pk
Yoghurt naturel
1 bæger
(Mælk, Laktose)
Naanbrød
2 stk
(Gluten, Mælk, Hvede, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
689 kcal
Fedt:
23 g
Kulhydrater:
73 g
Protein:
48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Hvis du har tid kan du marinere kyllingen et par timer i forvejen.

 Bland tandoori krydderi med yoghurt. Gnid det godt ind i kyllingen og lad det trække så længe som muligt. Tænd ovnen og varm op til 220°C.
 Pil rødløg og skær i kvarte. Læg kyllingen med skindet opad i et ovnfast fad og kom løgene rundt om. Bag i 20-25 min. Kom lidt af væden fra fadet over løgene undervejs.
 Riv agurk og pres væden fra med hænderne. Pil og pres hvidløg. Skyl og hak koriander. Bland det hele med yoghurt og smag til med salt og peber.
 Lun naanbrødene 2-3 min i ovnen.
Servér kylling og løg med raita at dyppe naanbrødene i.
Håber maden smager!