Kyllingekrebinetter med grøntsager, spinatbulgur og ajvar-yoghurt

Budget

2 dages holdbarhed

Kyllingekrebinetter med grøntsager

spinatbulgur og ajvar-yoghurt
Ny opskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
Ajvar er en krydret grøntsagspuré lavet primært af grillede røde peberfrugter og aubergine, ofte tilsat hvidløg og olie. Den stammer fra Balkan.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Gulerod
1 stk
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Hakket kylling
300 g
Oregano
½ pose
Rasp
1 pose
(Gluten, Hvede)
Bulgur
125 g
(Gluten, Hvede)
Babyspinat
50 g
Yoghurt naturel
½ bæger
(Mælk, Laktose)
Ajvar
½ pose
Næringsindhold (per portion)
Energi:
514 kcal
Fedt:
16 g
Kulhydrater:
52 g
Protein:
42 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog bulguren som anvist på posen.
 Skræl gulerod, pil løg og riv begge groft. Pil og pres hvidløg. Krydr kødet med salt og peber. Rør det godt sammen med grøntsagerne og oregano. Del farsen og ælt sammen til en kugle pr. person. Form dem til en bøf ca. 2 cm høj.
Varm en pande op med en god sjat olie. Kom rasp i en tallerken, vend kødet i og pres dem let. Sørg for det dækker det hele. Steg dem ved middelhøj varme ca. 5 min. på hver side. Tag dem af panden og sæt til side.
Skyl spinaten og vend den med bulguren. Krydr med salt og peber. 
 Rør yoghurt og ajvar sammen.
Servér kyllingekrebinetter med spinatbulgur og ajvar-yoghurt.
Håber maden smager!