Budget
2 dages holdbarhed
Kyllingekrebinetter med grøntsager
spinatbulgur og ajvar-yoghurtNy opskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
Ajvar er en krydret grøntsagspuré lavet primært af grillede røde peberfrugter og aubergine, ofte tilsat hvidløg og olie. Den stammer fra Balkan.
Ajvar er en krydret grøntsagspuré lavet primært af grillede røde peberfrugter og aubergine, ofte tilsat hvidløg og olie. Den stammer fra Balkan.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Gulerod
1 stk
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Hakket kylling
300 g
Oregano
½ pose
Rasp
1 pose
Bulgur
125 g
Babyspinat
50 g
Yoghurt naturel
½ bæger
Ajvar
½ pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 514 kcal
- Fedt:
- 16 g
- Kulhydrater:
- 52 g
- Protein:
- 42 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog bulguren som anvist på posen.
Skræl gulerod, pil løg og riv begge groft. Pil og pres hvidløg. Krydr kødet med salt og peber. Rør det godt sammen med grøntsagerne og oregano. Del farsen og ælt sammen til en kugle pr. person. Form dem til en bøf ca. 2 cm høj.
Varm en pande op med en god sjat olie. Kom rasp i en tallerken, vend kødet i og pres dem let. Sørg for det dækker det hele. Steg dem ved middelhøj varme ca. 5 min. på hver side. Tag dem af panden og sæt til side.
Skyl spinaten og vend den med bulguren. Krydr med salt og peber.
Rør yoghurt og ajvar sammen.
Servér kyllingekrebinetter med spinatbulgur og ajvar-yoghurt.
Håber maden smager!