Vegetar
4 dages holdbarhed
Portobellopizza med æble
og kålsalatNy opskrift
Under 30 min
11 Ingredienser
Serveres med pizzasalat af kålmix og sød chili
Serveres med pizzasalat af kålmix og sød chili
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olivenolie
- Peber
- Salt
- Sukker
Kålmix
100 g
Æbleeddike
1 spsk
Olivenolie
1 spsk
Sukker
½ spsk
Portobello-svampe
150 g
Æble
½ stk
Rødløg
1 stk
Creme fraiche
1 dl
Porcini/Karl Johan mix
¼ pose
Pizzabund
2 stk
Revet ost
100 g
Timian
½ pose
Sød chilisauce
1 pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 857 kcal
- Fedt:
- 36 g
- Kulhydrater:
- 101 g
- Protein:
- 33 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 240°C (Varmluft).
Kom kålen i en skål og vend med æbleeddike, olivenolie, sukker, lidt salt og peber. Mas det godt sammen og lad det trække.
Rens portobello-svampe og skær i skiver. Skær æble og rødløg i tynde skiver.
Rør creme fraiche med porcini mix og smør på pizzabundene. Fordel derefter revet ost, løg, svampe og æbler på. Drys med timian til sidst. Bag begge pizzaer samtidig 6-7 min. til de er sprøde og har fået god farve. Byt om på pladerne halvvejs igennem.
Dryp sød chili efter smag over pizzaerne og servér med pizzasalat.
Håber maden smager!