Kyllingespyd med sataysauce med grøn salat

Sommer

Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Kyllingespyd med sataysauce

med grøn salat
Ny opskrift
Under 30 min
13 Ingredienser
Kyllingespyd marineret i karry og kokosmælk som man gør i det thailandske køkken. Serveres med en frisk salat, lækker sataysauce og ris.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Jordnødder
    ·
  • Soja
    ·
  • Nødder

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Olivenolie
  • Salt
Kokosmælk
¾ dl
Karry
1 pose
Kyllingeinderfilet
300 g
Træspyd
4 stk
Basmatiris
135 g
Skoleagurk
1 stk
Slikærter (sugar snaps)
150 g
Hjertesalat
1 stk
Sojasauce
½ spsk
(Soja)
Olivenolie
½ spsk
Hakkede peanuts
1 pose
(Jordnødder, Nødder)
Rød karrypaste
½ pose
Sød chilisauce
1 pose
Kokosmælk
¾ dl
Næringsindhold (per portion)
Energi:
789 kcal
Fedt:
30 g
Kulhydrater:
77 g
Protein:
53 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Bland kokosmælk og karry med lidt salt og vend kyllingen i. Lad den trække mindst 10 min. i køleskabet, gerne længere.
 Kog risene som anvist på posen.
Skyl agurk, flæk på langs og skær i skiver. Skyl ærterne i kogende vand og derefter i iskoldt vand. Snit dem i mindre stykker. Skyl salat og skær i strimler. Bland det hele i en skål med lidt olivenolie og soja.
Sæt kyllingen på træspyd som på billedet TIP: Hvis det kniber med tiden, så undlad at sætte det på spyd. Varm lidt olie op på en (grill)pande og steg kyllingen 4-5 min. på hver side ved mellemhøj varme til de er gyldne og gennemstegte.
 Kom peanuts, rød karrypasta, sød chilisauce og kokosmælk op i en blender kop, blend det hele i 1 min med en stavblender/blender. Hæld sataysaucen over spydene og giv det hele et hurtigt opkog i panden.
Servér satayspyddene med ris og grøn salat.
Håber maden smager!