Sommer
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Kyllingespyd med sataysauce
med grøn salatNy opskrift
Under 30 min
13 Ingredienser
Kyllingespyd marineret i karry og kokosmælk som man gør i det thailandske køkken. Serveres med en frisk salat, lækker sataysauce og ris.
Kyllingespyd marineret i karry og kokosmælk som man gør i det thailandske køkken. Serveres med en frisk salat, lækker sataysauce og ris.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Jordnødder·
- Soja·
- Nødder
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Olivenolie
- Salt
Kokosmælk
¾ dl
Karry
1 pose
Kyllingeinderfilet
300 g
Træspyd
4 stk
Basmatiris
135 g
Skoleagurk
1 stk
Slikærter (sugar snaps)
150 g
Hjertesalat
1 stk
Sojasauce
½ spsk
Olivenolie
½ spsk
Hakkede peanuts
1 pose
Rød karrypaste
½ pose
Sød chilisauce
1 pose
Kokosmælk
¾ dl
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 789 kcal
- Fedt:
- 30 g
- Kulhydrater:
- 77 g
- Protein:
- 53 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Bland kokosmælk og karry med lidt salt og vend kyllingen i. Lad den trække mindst 10 min. i køleskabet, gerne længere.
Kog risene som anvist på posen.
Skyl agurk, flæk på langs og skær i skiver. Skyl ærterne i kogende vand og derefter i iskoldt vand. Snit dem i mindre stykker. Skyl salat og skær i strimler. Bland det hele i en skål med lidt olivenolie og soja.
Sæt kyllingen på træspyd som på billedet TIP: Hvis det kniber med tiden, så undlad at sætte det på spyd. Varm lidt olie op på en (grill)pande og steg kyllingen 4-5 min. på hver side ved mellemhøj varme til de er gyldne og gennemstegte.
Kom peanuts, rød karrypasta, sød chilisauce og kokosmælk op i en blender kop, blend det hele i 1 min med en stavblender/blender. Hæld sataysaucen over spydene og giv det hele et hurtigt opkog i panden.
Servér satayspyddene med ris og grøn salat.
Håber maden smager!