4 dages holdbarhed
Pizza med linquica
og spinatNy opskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
Lækker pizza med linquica - krydret pølse - og spinat serveret med tomatsalat
Lækker pizza med linquica - krydret pølse - og spinat serveret med tomatsalat
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olivenolie
- Peber
- Salt
Rødløg
1 stk
Cherrytomater
250 g
Babyspinat
50 g
Grillpølse m. linquica
2 stk
Cherrytomater
Rødløg
Rød balsamico
1 spsk
Olivenolie
1 spsk
Pizzabund
2 stk
Creme fraiche 38%
1 bæger
Revet ost
100 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 1119 kcal
- Fedt:
- 69 g
- Kulhydrater:
- 84 g
- Protein:
- 41 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 240°C (Varmluft).
Pil løg og skær i tynde skiver. Skyl og halvér tomaterne. Skyl spinat, lad den dryppe af og vend den med lidt olie. Skær linquica i 1 cm tykke skiver med en skarp kniv.
Placér hver pizzabund på bagepapir på en bageplade. Smør creme fraiche jævnt ud på bundene og fordel spinat og halvdelen løget ovenpå. Drys med revet ost og fordel linquica og halvdelen af tomaterne. Bag pizzaerne på én gang ca. 6-8 min. til de er sprøde og har fået noget farve. Byt om på pladerne halvvejs igennem.
Bland resten af tomaterne og løget i en skål. Pisk balsamico med olivenolie, salt og peber. Fordel dressingen over tomatsalaten.
Servér pizza med tomatsalat.
Håber maden smager!