Pizza med linquica og spinat
4 dages holdbarhed

Pizza med linquica

og spinat
Ny opskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
Lækker pizza med linquica - krydret pølse - og spinat serveret med tomatsalat

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Peber
  • Salt
Rødløg
1 stk
Cherrytomater
250 g
Babyspinat
50 g
Grillpølse m. linquica
2 stk
Cherrytomater
Rødløg
Rød balsamico
1 spsk
(Svovldioxid)
Olivenolie
1 spsk
Pizzabund
2 stk
(Gluten, Hvede)
Creme fraiche 38%
1 bæger
(Mælk, Laktose)
Revet ost
100 g
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
1119 kcal
Fedt:
69 g
Kulhydrater:
84 g
Protein:
41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 240°C (Varmluft).
Pil løg og skær i tynde skiver. Skyl og halvér tomaterne. Skyl spinat, lad den dryppe af og vend den med lidt olie. Skær linquica i 1 cm tykke skiver med en skarp kniv.
Placér hver pizzabund på bagepapir på en bageplade. Smør creme fraiche jævnt ud på bundene og fordel spinat og halvdelen løget ovenpå. Drys med revet ost og fordel linquica og halvdelen af tomaterne. Bag pizzaerne på én gang ca. 6-8 min. til de er sprøde og har fået noget farve. Byt om på pladerne halvvejs igennem.
 Bland resten af tomaterne og løget i en skål. Pisk balsamico med olivenolie, salt og peber. Fordel dressingen over tomatsalaten.
Servér pizza med tomatsalat.
Håber maden smager!