Romesco pasta med linquica, persille og pimientos de padrón
5 dages holdbarhed

Romesco pasta med linquica

persille og pimientos de padrón
Ny opskrift
Under 30 min
12 Ingredienser
Romesco er en spansk sauce fra Catalonien lavet af grillede røde peberfrugter, hvidløg, mandler, olivenolie og eddike.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Nødder
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Kogevand
  • Olivenolie
Rød peber
2 stk
Løg
1 stk
Hvidløg
2 fed
Saltede mandler
1 pose
(Nødder)
Røget paprika
1 tsk
Tomatpuré
1 pose
Æbleeddike
½ pose
(Svovldioxid)
Olivenolie
½ spsk
Pasta
200 g
(Gluten, Hvede)
Kogevand
¾ dl
Grillpølse m. linquica
2 stk
Bredbladet persille
½ pk
Tanelli ost
1 pk
(Mælk, Laktose)
Pimientos de Padrón
½ pose
Næringsindhold (per portion)
Energi:
883 kcal
Fedt:
39 g
Kulhydrater:
97 g
Protein:
36 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 250°C (Varmluft).
Sæt pastaen over i letsaltet vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den. Gem noget kogevand fra pastaen til romescoen. 
 Del peberfrugterne i kvarte og fjern kernehuset. Pil løg og del i kvarte. Læg peberfrugterne med skindet opad på en bageplade med bagepapir sammen med løg. Bag i 15-17 min. 
Skær pølserne i tern. Varm en stegepande op til høj varme og steg dem ved høj varme 3-4 min. Skyl og hak persille fint. 
 Varm en stegepande op med olie. Steg pimientos de padrón ved høj varme i 3-4 min. Ryst panden hyppigt. Krydr med salt, gerne flagesalt, hvis du har.
 Pil hvidløg. Kom de bagte grøntsager i en blendeskål med hvidløg, mandler, røget paprika, tomatpuré, eddike, olivenolie og kogevand fra pastaen. Blend det hele sammen med en stavblender/blender. 
 Bland romesco med pastaen, linquica pølse og persille. Smag til med salt og peber. Anret pastaen og riv ost over. Servér med pimientos til.
Håber maden smager!