5 dages holdbarhed
Squash pizza med røget laks
jalapeño og rødløgNy opskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Jalapeño er en type chilipeber, der er kendt for sin moderate til stærke styrke, og den bruges meget i mexicansk madlavning. Den er typisk grøn eller rød og har en karakteristisk smag.
Jalapeño er en type chilipeber, der er kendt for sin moderate til stærke styrke, og den bruges meget i mexicansk madlavning. Den er typisk grøn eller rød og har en karakteristisk smag.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Gluten·
- Fisk·
- Mælk·
- Selleri·
- Sennep·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olivenolie
- Peber
- Salt
Rødløg
½ stk
Jalapeño, frisk
1 stk
Pizzabund
2 stk
Squash
1 stk
Revet ost
100 g
Røget laks (har været frosset)
150 g
Salatmix Napolitana
50 g
Hvidløgsdressing
1 pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 899 kcal
- Fedt:
- 43 g
- Kulhydrater:
- 82 g
- Protein:
- 46 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 240°C (Varmluft).
Skyl squash og riv groft på rivejern. Pres væde fra squashen og bland med revet ost, lidt salt og friskkværnet peber. Rør det godt sammen.
Pil rødløg og skær i tynde skiver. Skyl og skær jalapeño i tynde ringe. Fordel squash-blandingen på pizzabundene og top med rødløg og jalapeños. Afslut med et dryp olivenolie over.
Placér hver bund på bagepapir på en bageplade. Bag pizzaerne samtidig ca. 6-8 min. til de er sprøde og har fået noget farve. Byt om på pladerne halvvejs igennem.
Del den røgede laks i lidt mindre stykker og kom på de færdigbagte pizzaer. Fordel salatmix og top med hvidløgsdressing.
Håber maden smager!