Vegetar
5 dages holdbarhed
Græsk pizza med oliven
za'atar, cherrytomater og mynteNy opskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Za'atar er en mellemøstlig krydderiblanding af timian, sesamfrø, spidskommen og citrus med en aromatisk smag.
Za'atar er en mellemøstlig krydderiblanding af timian, sesamfrø, spidskommen og citrus med en aromatisk smag.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Sesamfrø·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
Pizzabund
2 stk
Salatost i kryddermarinade
120 g
Græsk yoghurt
1 dl
Oliven
½ pose
Za'atar krydderi
½ pose
Rødløg
½ stk
Cherrytomater
200 g
Mynte, frisk
½ pk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 815 kcal
- Fedt:
- 43 g
- Kulhydrater:
- 81 g
- Protein:
- 27 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 240°C (Varmluft).
Pil rødløg og skær i skiver. Skyl tomaterne og skær i halve eller kvarte. Hak mynten fint og bland det hele sammen.
Placér hver bund på bagepapir på en bageplade. Kom osteternene (gem marinaden) og yoghurt i en lille skål og mos sammen med en gaffel. Smør blandingen ud på pizzaerne. Fordel grøntsagerne og oliven på og drys za'atar over. Dryp til sidst lidt af marinaden fra osten over.
Bag pizzaerne samtidig ca. 6-8 min. til de er sprøde og har fået noget farve. Byt om på pladerne halvvejs igennem. Servér straks.
Håber maden smager!