Sommer
Laktosefri
5 dages holdbarhed
Hotdog med hjemmeristede løg
syltede rødløg og drueagurkNy opskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
En klassiker, der ikke behøver yderligere introduktion.
En klassiker, der ikke behøver yderligere introduktion.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Æg·
- Selleri·
- Sennep·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
Wienerpølse
4 stk
Hotdogbrød
4 stk
Løg
1 stk
Ketchup
2 pose
Dijon sennep
1 spsk
Remoulade
1 pose
Drueagurk i skiver
½ glas
Syltede rødløg
½ glas
Løg
1 stk
Olie
½ tsk
Majsstivelse
½ pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 979 kcal
- Fedt:
- 43 g
- Kulhydrater:
- 121 g
- Protein:
- 27 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 150°C (Varmluft).
Pil løg og skær i ringe. Vend dem med olie og sørg for at få delt løgringene fra hinanden. Vend dem i majsstivelse. Spred dem godt ud på en bageplade med bagepapir, så de ikke ligger i klumper. Bag ca. 25 min. og vend dem undervejs.
Prik pølserne et par gange med en lille kniv, så de ikke sprækker. Varm en pande op til middelhøj varme og rist pølserne ca. 10 min.
Lun brødene 2-3 min. i ovnen. Pil løg og hak fint. Læg pølsen i brødet og kom valgfri dyppelse på. Top med drueagurker og syltede, rå og ristede løg efter smag.
Håber maden smager!