Hotdog med hjemmeristede løg, syltede rødløg og drueagurk

Sommer

Laktosefri
5 dages holdbarhed

Hotdog med hjemmeristede løg

syltede rødløg og drueagurk
Ny opskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
En klassiker, der ikke behøver yderligere introduktion.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Æg
    ·
  • Selleri
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
Wienerpølse
4 stk
Hotdogbrød
4 stk
(Hvede)
Løg
1 stk
Ketchup
2 pose
(Sennep)
Dijon sennep
1 spsk
(Sennep, Svovldioxid)
Remoulade
1 pose
(Æg, Sennep)
Drueagurk i skiver
½ glas
(Selleri, Sennep)
Syltede rødløg
½ glas
Løg
1 stk
Olie
½ tsk
Majsstivelse
½ pose
Næringsindhold (per portion)
Energi:
979 kcal
Fedt:
43 g
Kulhydrater:
121 g
Protein:
27 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 150°C (Varmluft).
Pil løg og skær i ringe. Vend dem med olie og sørg for at få delt løgringene fra hinanden. Vend dem i majsstivelse. Spred dem godt ud på en bageplade med bagepapir, så de ikke ligger i klumper. Bag ca. 25 min. og vend dem undervejs.
 Prik pølserne et par gange med en lille kniv, så de ikke sprækker. Varm en pande op til middelhøj varme og rist pølserne ca. 10 min.
 Lun brødene 2-3 min. i ovnen. Pil løg og hak fint. Læg pølsen i brødet og kom valgfri dyppelse på. Top med drueagurker og syltede, rå og ristede løg efter smag.
Håber maden smager!