Sommer
5 dages holdbarhed
Bagt mexi hotdog
med majs, salsa og cheddarNy opskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
En anderledes måde at lave hotdogs på, de kaldes også "loaded hotdogs".
En anderledes måde at lave hotdogs på, de kaldes også "loaded hotdogs".
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
Grillpølse m. linquica
4 stk
Hotdogbrød
4 stk
Revet cheddar
50 g
Majskerner
165 g
Jalapeño, frisk
1 stk
Rødløg
1 stk
Tomatsalsa
1 pose
Nachochips
½ pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 1199 kcal
- Fedt:
- 68 g
- Kulhydrater:
- 103 g
- Protein:
- 44 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Varm en pande op med lidt olie til middelhøj varme. Prik pølserne med en spids kniv, så de ikke sprækker. Steg pølserne i 4-5 min. og vend dem hyppigt.
Læg pølsebrødene i et passende fad og drys ost inden i. Kom pølserne i og fordel majs oven på. Skær jalapeño i skiver og læg på toppen. Bag hotdogs midt i ovnen i 8-9 min.
Pil og hak rødløg fint. Top de færdige hotdogs med tomatsalsa, rødløg og let knuste nachoschips.
Håber maden smager!