Bagt mexi hotdog med majs, salsa og cheddar

Sommer

5 dages holdbarhed

Bagt mexi hotdog

med majs, salsa og cheddar
Ny opskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
En anderledes måde at lave hotdogs på, de kaldes også "loaded hotdogs".

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
    Grillpølse m. linquica
    4 stk
    Hotdogbrød
    4 stk
    (Hvede)
    Revet cheddar
    50 g
    (Mælk, Laktose)
    Majskerner
    165 g
    Jalapeño, frisk
    1 stk
    Rødløg
    1 stk
    Tomatsalsa
    1 pose
    Nachochips
    ½ pose
    Næringsindhold (per portion)
    Energi:
    1199 kcal
    Fedt:
    68 g
    Kulhydrater:
    103 g
    Protein:
    44 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
    Varm en pande op med lidt olie til middelhøj varme. Prik pølserne med en spids kniv, så de ikke sprækker. Steg pølserne i 4-5 min. og vend dem hyppigt.
    Læg pølsebrødene i et passende fad og drys ost inden i. Kom pølserne i og fordel majs oven på. Skær jalapeño i skiver og læg på toppen. Bag hotdogs midt i ovnen i 8-9 min.
    Pil og hak rødløg fint. Top de færdige hotdogs med tomatsalsa, rødløg og let knuste nachoschips.
    Håber maden smager!