Salad de Chèvre Chaud på linsesalat med stegte rabarber og valnødder
Vegetar
4 dages holdbarhed

Salad de Chèvre Chaud

på linsesalat med stegte rabarber og valnødder
Ny opskrift
Under 35 min
11 Ingredienser
På dansk kan Chèvre Chaud oversættes til "varm gedeost". Retten serveres ofte på ristet brød med salat, nødder og honning.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Valnødder
    ·
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Nødder
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Olivenolie
  • Peber
  • Salt
  • Sukker
  • Vand
Belugalinser
60 g
Rødløg
2 stk
Rosmarin
½ tsk
Olivenolie
½ spsk
Dijon sennep
1 spsk
(Sennep, Svovldioxid)
Lys balsamico
1 spsk
(Svovldioxid)
Sukker
½ spsk
Olie
1 spsk
Vand
1 spsk
Gedeost
½ stk
(Mælk, Laktose)
Surdejsbolle
1 stk
(Gluten, Hvede)
Honning
½ spsk
Rabarber
1 stk
Sukker
¼ spsk
Grov luksus salat
100 g
Valnøddebrud
½ pose
(Nødder, Valnødder)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
581 kcal
Fedt:
29 g
Kulhydrater:
56 g
Protein:
24 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Skyl kniven i varmt vand for et jævnt snit

Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
 Kog belugalinser efter anvisning på pakken.
 Pil rødløg, skær i grove både og læg dem i et smurt ovnfast fad. Dryp lidt olivenolie over og drys med rosmarin og salt. Bag dem midt i ovnen ca. 12-15 min.
 Bland sennep, balsamico, sukker, olie, vand, lidt salt og friskkværnet sort peber i en lille skål. Blend det sammen med en stavblender eller et piskeris.
 Skær Chèvre (gedeost) i 2 cm tykke skiver (se tip). Del bollerne, læg dem med snitfladen opad på bagepladen og dryp med olivenolie. Læg et par skiver chèvre på hvert brød og dryp med honning. Gratinér højt i ovnen ca. 8 min. til ost og brød har fået en flot farve.
 Varm en pande op med lidt olie. Skyl rabarber og skær i skiver på skrå. Steg dem ved høj varme i 2-3 min. De må gerne få lidt farve. Drys sukker over.
 Kom linserne i en stor skål og vend sammen med de bagte løg, salat og vinaigrette. Anret salaten i dybe tallerkener og kom chèvre chaud ovenpå. Top med rabarber og valnødder.
Håber maden smager!