Pizza med asparges, chorizo, blåskimmelost og pæresalat
5 dages holdbarhed

Pizza med asparges og chorizo

blåskimmelost og pæresalat
Ny opskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Pizza stammer fra Napoli i Italien, hvor den i 1700-tallet blev populær som billig mad for folket. Den klassiske Pizza Margherita blev skabt i 1889, til ære for dronning Margherita. Pizzaen kom senere til USA med italienske immigranter og spredte sig derfra til hele verden.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
Pære
1 stk
Skalotteløg
1 stk
Lys balsamico
1 spsk
(Svovldioxid)
Olivenolie
1 spsk
Asparges
200 g
Pizzabund
2 stk
(Gluten, Hvede)
Blåskimmelost
100 g
(Mælk, Laktose)
Chorizo-pølse
70 g
(Soja, Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
844 kcal
Fedt:
41 g
Kulhydrater:
87 g
Protein:
32 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 240°C (Varmluft).
 Fjern den nederste hårde del på asparges. Skær resten i tynde skiver på skrå. Smuldr osten på bundene og kom chorizo skiverne på. Fordel aspargesstykkerne på til sidst.
Placér hver bund på bagepapir på en bageplade. Bag begge pizzaer på én gang ca. 6-8 min. til de er sprøde og har fået noget farve. Byt om på pladerne halvvejs igennem.
 Skær pære i små tern. Pil skalotteløg og skær i tynde skiver. Vend det med balsamico og olivenolie. 
Top pizzaerne med pæresalaten og servér med det samme. 
Håber maden smager!