Laktosefri
5 dages holdbarhed
Hotdog báhn mi style
med sesam-mayo og peanutsNy opskrift
Under 20 min
12 Ingredienser
Et anderledes twist på hotdogen, som møder det vietnamesiske báhn mi tilbehør.
Et anderledes twist på hotdogen, som møder det vietnamesiske báhn mi tilbehør.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Æg·
- Fisk·
- Jordnødder·
- Soja·
- Nødder·
- Sesamfrø·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Sukker
Grov grillpølse m. ramsløg
4 stk
Hotdogbrød
4 stk
Gulerod
1 stk
Rødløg
1 stk
Skoleagurk
1 stk
Fiskesauce
1 spsk
Sukker
1 spsk
Æbleeddike
1 spsk
Lime
½ stk
Mayonnaise
1 pose
Sesamolie
½ spsk
Hoisinsauce
1 pose
Hakkede peanuts
½ pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 1150 kcal
- Fedt:
- 64 g
- Kulhydrater:
- 101 g
- Protein:
- 42 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Skræl gulerod og skær i tynde strimler. Pil rødløg og skær i tynde både. Skyl agurk og skær i tynde skiver, gerne på mandolin. Kom alle grøntsagerne i en skål og tilsæt fiskesauce, sukker og eddike. Riv skallen af lime og pres saften og kom det i skålen. Vend det hele godt sammen og lad det stå og marinere.
Prik pølserne med en lille kniv, så de ikke sprækker. Varm en tør (grill)pande op til middelvarme og steg på alle sider 6-7 min. i alt til de får god farve.
Varm brødene et par min. på brødrister. Rør mayonnaise og sesamolie sammen. Kom pølsen i brødet og dryp med hoisinsauce. Fordel báhn mi på og top med sesam-mayo og hakkede peanuts.
Håber maden smager!