Det siger kunderne om os

Vi får ofte tilkendegivelser fra tilfredse kunder. Her kan du læse et lille udpluk.

Det er bare nemt!

Har fået tre til fem retter mad fra RetNemt hver eneste uge de sidste par år. Vi er en familie på tre og må ofte tage en menu til fire personer, men så er der som regel til madpakken dagen efter.

Vi er sluppet for daglige indkøb og for meget "hurtigt mad" i form af spagetti og kødsovs.... Det giver overskud i hverdagen og det er ingen sag at finde på, hvad vi skal have at spise. Det er utroligt, hvor meget indkøb og forberedelse af aftensmaden kan fylde i en travl hverdag. Med RetNemt går det hele bare meget nemmere! Vi vælger selv hver eneste ret.
Pia Dahlsgaard Pehrsson


Sådan får man lækker og varieret mad helt uden hovedpine

Så godt som hver aften på vej hjem fra arbejde plejede jeg at komme i tanke om aftensmaden to stop før min station - det endte alt for ofte med et eller andet rodet og fantasi-forladt. Men så kom Ret Nemt, nu får vi lækkert, kreativt og varieret mad og det helt uden stress.
Ret Nemt er mere end gode råvare, lækre opskrifter og nye retter - det er ro i sindet og overskud. Og så er det ikke bare ret nemt, det er for vildt nemt!
Lisbet Hansen

Super nemt og lige til at gå til !

Vi har nu modtaget levering fra RetNemt i nogle uger og langt største delen af retterne er velsmagende og lækre.
Der er selvfølgelig nogle i mellem, hvor man tænker…. det kunne nu godt have smagt af lidt mere, men smag er jo forskellig.
Vores piger på 12 og 13 har nu hver fået en mad-dag, for opskrifterne er så udførlige at de selv kan stå for det :-)
Jeg har fra første levering anbefalet til andre, og her flere uger efter kan jeg heldigvis stadig stå ved min anbefaling.
Birgit Torngaard

SE ALLE KASSERNE
eller