Definitionen på grøn aftensmad

Masser af grønt og danske råvarer i klimavenlige retter med mindre kød. Vores ”Grønne” retter bygger på de bedste råd om kost og klima, så du er sikker på at handle korrekt – både når det gælder din sundhed og klimavenlig mad. Læs hvorfor nedenfor.

råvarer med omtanke

De ”Grønne” retter indeholder minimum 250 g grønt pr. person. Og du får maks. 100 g kød pr. person (primært dansk og aldrig rødt kød). Derudover har vores ”Grønne” retter masser af gode, grove ingredienser – og er der brød til er det altid groft.

”Grønne” retter indeholder minimum én økologisk råvare – oftest langt flere.

OPSKRIFTER MED OMTANKE

Alle vores ”Grønne” opskrifter har fokus på smag, klima og sundhed – i nævnt rækkefølge. Retterne er varierede, klares nemt på ca. 30 min. og egner sig til hele familien. Vi betegner retterne som ”Grønne” på grund af råvareindholdet og det klimavenlige aspekt. De ”Grønne” retter er ikke vegetariske. Eksempler på de grønne retter er:

Du kan læse mere om alle vores andre bæredygtige tiltag her. De Grønne retter fås til 2, 3 eller 4 personer til priserne kr. 129,-, 159,- og 185,-.
SE ALLE RETTER
eller