1 dages holdbarhed
Fiskefrikadeller med remoulade, kartofler og broccoli
Ny opskrift
Under 35 min
7 Ingredienser
Klassiske, populære og lækre fiskedeller med en skøn hjemmerørt remoulade. Serveret med kartofler og broccoli. Fiskefars skal tilberedes på leveringsdagen.
Klassiske, populære og lækre fiskedeller med en skøn hjemmerørt remoulade. Serveret med kartofler og broccoli. Fiskefars skal tilberedes på leveringsdagen.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Fisk·
- Mælk·
- Sennep·
- Svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Kartofler, små
500 g
Løg
½ stk
Luksusfars af torskefisk
400 g
Creme fraiche
½ g
Broccoli
½ stk
Karry
1 tsk
Pickles
75 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 537 kcal
- Fedt:
- 11 g
- Kulhydrater:
- 78 g
- Protein:
- 31 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog kartoflerne i letsaltet vand 15 min. under låg.
Pil og hak ½ løg. Rør farsen med løg og lidt salt. Form til frikadeller.
Varm olie på en pande. Steg frikadellerne sprøde ca 4 min. på hver side ved god varme.
Skyl broccoli, del i små buketter. Kog med kartoflerne i de sidste 3 min. kogetid.
Rør ½ dl creme fraiche med 1 tsk karry og pickles. Smag til med salt og peber.
Servér frikadellerne med remoulade, kogte kartofler og broccoli.
Håber maden smager!