Slip for at spekulere over aftensmaden Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren. se hvordan det virker
Slip for at spekulere over aftensmadenFå sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren. Tilmeld dig og spar 20 % Sådan virker det ✕ Slip for at finde på aftensmaden Spar tid på indkøb Få nem aftensmad Ingen binding
2 PORTIONER 2+ PORTIONER 3 PORTIONER 3+ PORTIONER 4 PORTIONER 4+ PORTIONER 6 PORTIONER 1 dag holdbarhed 30 min. tilberedning 30 min. tilberedning 30 min. tilberedning 30 min. tilberedning 35 min. tilberedning 35 min. tilberedning 35 min. tilberedning God til grill Glutenfri 30-70 % økologisk Fiskefrikadeller med laks – og hjemmelavet remoulade (baseret på 988 kunders bedømmelse) Hav Børnevenlige og nemme retter med fisk og 30-70% økologi Det skal du bruge 500 g kartofler400 g fiskefars med torskefisk og laks - indeholder gluten og laktose½ broccoli½ dl creme frisk1 tsk karry75 g pickles 500 g kartofler600 g fiskefars med torskefisk og laks - indeholder gluten og laktose½ broccoli½ dl creme frisk1 tsk karry75 g pickles 750 g kartofler600 g fiskefars med torskefisk og laks - indeholder gluten og laktose¾ broccoli¾ dl creme frisk1½ tsk karryca. 110 g pickles 750 g kartofler800 g fiskefars med torskefisk og laks - indeholder gluten og laktose¾ broccoli¾ dl creme frisk1½ tsk karryca. 110 g pickles 1 kg kartofler800 g fiskefars med torskefisk og laks - indeholder gluten og laktose 1 broccoli1 dl creme frisk2 tsk karry150 g pickles 1 kg kartofler1200 g fiskefars med torskefisk og laks - indeholder gluten og laktose1 broccoli1 dl creme frisk2 tsk karry150 g pickles 1,2 kg kartofler1200 g fiskefars med torskefisk og laks - indeholder gluten og laktose2 broccoli1½ dl creme frisk1 spsk karry175 g pickles Du skal selv have: Olie, Salt, Peber, Sukker Ugens tip Fiskefars skal spises på leveringsdagen. Farsen er ikke fryseegnet. Fremgangsmåde Kom kartoflerne i en gryde, hæld vand i så de er dækket og tilsæt ½ tsk salt. Kog kartoflerne 15-20 min. under låg. Form farsen til frikadeller. Varm olien på en slip-let pande. Steg frikadellerne sprøde på begge sider ved god varme i ca. 3 minutter på hver side. Skyl og del broccolien i små buketter og kog dem sammen med kartoflerne i de sidste 3 minutters kogetid. Rør ½ dl creme fraiche med 1 tsk karry og vend med pickles. Blend det hvis du ikke ønsker en grov remoulade. Smag til med salt, peber og evt. lidt sukker. Servér frikadellerne med remoulade, kogte kartofler og broccoli. Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk Kom kartoflerne i en gryde, hæld vand i så de er dækket og tilsæt ½ tsk salt. Kog kartoflerne 15-20 min. under låg. Form farsen til frikadeller. Varm olien på en slip-let pande. Steg frikadellerne sprøde på begge sider ved god varme i ca. 3 minutter på hver side. Skyl og del broccolien i små buketter og kog dem sammen med kartoflerne i de sidste 3 minutters kogetid. Rør ½ dl creme fraiche med 1 tsk karry og vend med pickles. Blend det hvis du ikke ønsker en grov remoulade. Smag til med salt, peber og evt. lidt sukker. Servér frikadellerne med remoulade, kogte kartofler og broccoli. Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk Kom kartoflerne i en gryde, hæld vand i så de er dækket og tilsæt 1 tsk salt. Kog kartoflerne 15-20 min. under låg. Form farsen til frikadeller. Varm olien på en slip-let pande. Steg frikadellerne sprøde på begge sider ved god varme i ca. 3 minutter på hver side. Skyl og del ¾ broccoli i små buketter og kog dem sammen med kartoflerne i de sidste 3 minutters kogetid. Rør ¾ dl creme fraiche med 1½ tsk karry og vend med pickles. Blend det hvis du ikke ønsker en grov remoulade. Smag til med salt, peber og evt. lidt sukker. Servér frikadellerne med remoulade, kogte kartofler og broccoli. Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk Kom kartoflerne i en gryde, hæld vand i så de er dækket og tilsæt 1 tsk salt. Kog kartoflerne 15-20 min. under låg. Form farsen til frikadeller. Varm olien på en slip-let pande. Steg frikadellerne sprøde på begge sider ved god varme i ca. 3 minutter på hver side. Skyl og del ¾ broccoli i små buketter og kog dem sammen med kartoflerne i de sidste 3 minutters kogetid. Rør ¾ dl creme fraiche med 1½ tsk karry og vend med pickles. Blend det hvis du ikke ønsker en grov remoulade. Smag til med salt, peber og evt. lidt sukker. Servér frikadellerne med remoulade, kogte kartofler og broccoli. Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk Kom kartoflerne i en gryde, hæld vand i så de er dækket og tilsæt 1 tsk salt. Kog kartoflerne 15-20 min. under låg. Form farsen til frikadeller. Varm olien på en slip-let pande. Steg frikadellerne sprøde på begge sider ved god varme i ca. 3 minutter på hver side. Skyl og del broccoli i små buketter og kog dem sammen med kartoflerne i de sidste 3 minutters kogetid. Rør 1 dl creme fraiche med 2 tsk karry og vend med pickles. Blend det hvis du ikke ønsker en grov remoulade. Smag til med salt, peber og evt. lidt sukker. Servér frikadellerne med remoulade, kogte kartofler og broccoli. Oskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk Kom kartoflerne i en gryde, hæld vand i så de er dækket og tilsæt 1 tsk salt. Kog kartoflerne 15-20 min. under låg. Form farsen til frikadeller. Varm olien på en slip-let pande. Steg frikadellerne sprøde på begge sider ved god varme i ca. 3 minutter på hver side. Skyl og del broccoli i små buketter og kog dem sammen med kartoflerne i de sidste 3 minutters kogetid. Rør 1 dl creme fraiche med 2 tsk karry og vend med pickles. Blend det hvis du ikke ønsker en grov remoulade. Smag til med salt, peber og evt. lidt sukker. Servér frikadellerne med remoulade, kogte kartofler og broccoli. Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk Kom kartoflerne i en gryde, hæld vand i så de er dækket og tilsæt 1 tsk salt. Kog kartoflerne 15-20 min. under låg. Form farsen til frikadeller. Varm olien på en slip-let pande. Steg frikadellerne sprøde på begge sider ved god varme i ca. 3 minutter på hver side. Skyl og del broccoli i små buketter og kog dem sammen med kartoflerne i de sidste 3 minutters kogetid. Rør 1½ dl creme fraiche med 1 spsk karry og vend med pickles. Blend det hvis du ikke ønsker en grov remoulade. Smag til med salt, peber og evt. lidt sukker. Servér frikadellerne med remoulade, kogte kartofler og broccoli. Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk Næringsværdi Energi pr. portion: 2100 kJ / 502 kcal Pr. 100 g: 0 kJ / 0 kcal Indhold pr. portion pr. 100 g Fedt 0 g g heraf mættede fedtsyrer 0 g g Kulhydrat 0 g g heraf sukkerarter 0 g g Protein 0 g g Salt 0 g g Kostfibre 0 g g Er du sulten efter mere? Aftensmad Efterårsmad Fiskefrikadeller Frikadeller Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med fisk Se opskriften i en printvenlig udgave