Karry-kokos kylling med blomkål og spinat
35
4 dages holdbarhed

Karry-kokos kylling med blomkål og spinat

Kylling i en lækker cremet, mild karrysauce med kokosmælk, blomkål, tomatpure og spinat. Serveret med ris og kokoschips er den et hit for hele familien.

Ingredienser

Allergener

    Basisvarerne kan indeholde andre allergener

    Basisvarer

    • Salt
    • Olie
    • Peber

    Det skal du bruge

    Fuldkornsris
    200 g
    Løg
    ⅔ stk
    Blomkål
    ½ stykke
    Kyllingeinderfilet
    300 g
    Karry
    1½ spsk
    Tomatpuré
    1 spsk
    Kokosmælk
    2 dl
    Babyspinat
    40 g
    Kokoschips
    2 spsk
    Ernæringsberegning (pr. portion)
    • Energi 873 kcal
    • Fedt 33 g
    • Kulhydrater 89 g
    • Protein 56 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    Tip fra kokken:

    Deadline i forbindelse med pinsen - Se bagsiden.

    1. Sæt 200 g ris over i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt, bring i kog og kog 20 min. under låg. Sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar.
    2. Pil løg, skær i tynde både. Skyl blomkål, del i buketter. Skær buketterne i ca. 1 cm tykke skiver.
    3. Varm lidt olie op på en pande. Brun kyllingen i olie. Tilsæt løg og 1½ spsk karry og brun endnu et par min. Tilsæt blomkål og steg 2 min.
    4. Kom 1 spsk tomatpure, 2 dl kokosmælk og ¼ dl vand i, kog 5 min. Krydr med salt og peber. Tilsæt mere vand hvis saucen er for tyk.
    5. Skyl og tør spinat. Tilsæt den lige inden servering, vend rundt til spinaten falder sammen. Drys kokoschips over og server med kogte ris.