Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Spændende

Sprøde mexicanske tacos — med krydret fyld og tomatrelish

(baseret på 946 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket svin/kalv
½ løg
1 fed hvidløg
½ spsk olie
½ dl tomatpuré
2 tsk tacokrydderi
6 tacoskaller
Tomatrelish
3-4 tomater 
½ løg
150 g majskerner
Dressing til tomatrelish
1 tsk appelsinskal
1 spsk vineddike
1 spsk appelsinsaft
Tilbehør
Peberfrugt
Bønnespirer
 

Ingredienser

450 g hakket svin/kalv
½ løg
1 fed hvidløg
½ spsk olie
½ dl tomatpuré
2 tsk tacokrydderi
6 tacoskaller
Tomatrelish
3-4 tomater 
½ løg
150 g majskerner
Dressing til tomatrelish
1 tsk appelsinskal
1 spsk vineddike
1 spsk appelsinsaft
Tilbehør
Peberfrugt
Bønnespirer
 

Ingredienser

450 g hakket svin/kalv
3/4 løg
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
3/4 spsk olie
3/4 dl tomatpuré
3 tsk tacokrydderi
8 tacoskaller
Tomatrelish
5 tomater 
½ løg
225 g majskerner
Dressing til tomatrelish
1½ tsk appelsinskal
1½ spsk vineddike
1½ spsk appelsinsaft
Tilbehør
Peberfrugt
Bønnespirer
 

Ingredienser

600 g hakket svin/kalv
3/4 løg
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
3/4 spsk olie
3/4 dl tomatpuré
3 tsk tacokrydderi
8 tacoskaller
Tomatrelish
5 tomater 
½ løg
225 g majskerner
Dressing til tomatrelish
1½ tsk appelsinskal
1½ spsk vineddike
1½ spsk appelsinsaft
Tilbehør
Peberfrugt
Bønnespirer

Ingredienser

600 g hakket svin/kalv
1 løg
2 fed hvidløg / 2/3 solo
1 spsk olie 
1 dl tomatpuré 
4 tsk tacokrydderi
12 tacoskaller
Tomatrelish 
7 tomater 
1 løg
300 g majskerner
Dressing til tomatrelish 
2 tsk appelsinskal 
2 spsk vineddike 
2 spsk appelsinsaft
Tilbehør
Peberfrugt
Bønnespirer
 

Ingredienser

900 g hakket svin/kalv
1 løg
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
1 spsk olie
1 dl tomatpuré
4 tsk tacokrydderi
12 tacoskaller
Tomatrelish
7 tomater 
1 løg
300 g majskerner
Dressing til tomatrelish
2 tsk appelsinskal
2 spsk vineddike
2 spsk appelsinsaft
Tilbehør
Peberfrugt
Bønnespirer
 

Ingredienser

900 g hakket svin/kalv
1½ løg
3 fed hvidløg /1 solo hvidløg
1½ spsk olie
1½ dl tomatpuré
6 tsk tacokrydderi
18 tacoskaller
Tomatrelish
10 tomater 
1½ løg
340 g majskerner
Dressing til tomatrelish
3 tsk appelsinskal
3 spsk vineddike
3 spsk appelsinsaft
Tilbehør
Peberfrugt
Bønnespirer
 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skær et låg af tomaterne. Pres dem fri for kerner og skær tomatkødet i små tern. Pil løget og hak det - læg halvdelen af løget til side til senere brug. Bland tomat, løg og majskerner.
  2. Tænd ovnen på 175 grader og lun tacoskallerne i 8-10 min. Hold øje med dem, så de ikke bliver brændte.
  3.  Riv appelsinskal, pres appelsinsaft og bland ingredienserne til dressingen sammen. Smag til med salt og peber. Hæld dressingen over grøntsagerne og bland det godt.
  4. Pil og hak hvidløg fint. Kom olie på en pande og varm den godt op. Svits resten af det hakkede løg, hvidløg og kød ved høj varme under omrøring. Tilsæt tomatpuré og tacokrydderi og lad det småstege i 3-4 minutter. Smag til med salt og peber.
  5. Skyl peberfrugt, skær kernhus og frøvægge ud og skær peberfrugten i strimler. Kom kødfyldet i tacoskallerne og pynt med peberfrugt og bønnespirer. Hæld væden fra tomatrelishen og servér den til tacoskallerne.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skær et låg af tomaterne. Pres dem fri for kerner og skær tomatkødet i små tern. Pil løget og hak det - læg halvdelen af løget til side til senere brug. Bland tomat, løg og majskerner.
  2. Tænd ovnen på 175 grader og lun tacoskallerne i 8-10 min. Hold øje med dem, så de ikke bliver brændte.
  3. Riv appelsinskal, pres appelsinsaft og bland ingredienserne til dressingen sammen. Smag til med salt og peber. Hæld dressingen over grøntsagerne og bland det godt.
  4. Pil og hak hvidløg fint. Kom olie på en pande og varm den godt op. Svits resten af det hakkede løg, hvidløg og kød ved høj varme under omrøring. Tilsæt tomatpuré og tacokrydderi og lad det småstege i 3-4 minutter. Smag til med salt og peber.
  5. Skyl peberfrugt, skær kernehus og frøvægge ud og skær peberfrugten i strimler. Kom kødfyldet i tacoskallerne og pynt med peberfrugt og bønnespirer. Hæld væden fra tomatrelishen og servér den til tacoskallerne.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skær et låg af tomaterne. Pres dem fri for kerner og skær tomatkødet i små tern. Pil løget og hak det - læg halvdelen af løget til side til senere brug. Bland tomat, løg og majskerner.
  2. Tænd ovnen på 175 grader og lun tacoskallerne i 8-10 min. Hold øje med dem, så de ikke bliver brændte.
  3. Riv appelsinskal, pres appelsinsaft og bland ingredienserne til dressingen sammen. Smag til med salt og peber. Hæld dressingen over grøntsagerne og bland det godt.
  4. Pil og hak hvidløg fint. Kom olie på en pande og varm den godt op. Svits resten af det hakkede løg, hvidløg og kød ved høj varme under omrøring. Tilsæt tomatpuré og tacokrydderi og lad det småstege i 3-4 minutter. Smag til med salt og peber.
  5. Skyl peberfrugt, skær kernehus og frøvægge ud og skær peberfrugten i strimler. Kom kødfyldet i tacoskallerne og pynt med peberfrugt og bønnespirer. Hæld væden fra tomatrelishen og servér den til tacoskallerne.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skær et låg af tomaterne. Pres dem fri for kerner og skær tomatkødet i små tern. Pil løget og hak det - læg halvdelen af løget til side til senere brug. Bland tomat, løg og majskerner.
  2. Tænd ovnen på 175 grader og lun tacoskallerne i 8-10 min. Hold øje med dem, så de ikke bliver brændte.
  3. Riv appelsinskal, pres appelsinsaft og bland ingredienserne til dressingen sammen. Smag til med salt og peber. Hæld dressingen over grøntsagerne og bland det godt.
  4. Pil og hak hvidløg fint. Kom olie på en pande og varm den godt op. Svits resten af det hakkede løg, hvidløg og kød ved høj varme under omrøring. Tilsæt tomatpuré og tacokrydderi og lad det småstege i 3-4 minutter. Smag til med salt og peber.
  5. Skyl peberfrugt, skær kernehus og frøvægge ud og skær peberfrugten i strimler. Kom kødfyldet i tacoskallerne og pynt med peberfrugt og bønnespirer. Hæld væden fra tomatrelishen og servér den til tacoskallerne.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skær et låg af tomaterne. Pres dem fri for kerner og skær tomatkødet i små tern. Pil løget og hak det - læg halvdelen af løget til side til senere brug. Bland tomat, løg og majskerner.
  2. Tænd ovnen på 175 grader og lun tacoskallerne i 8-10 min. Hold øje med dem, så de ikke bliver brændte.
  3. Riv appelsinskal, pres appelsinsaft og bland ingredienserne til dressingen sammen. Smag til med salt og peber. Hæld dressingen over grøntsagerne og bland det godt.
  4. Pil og hak hvidløg fint. Kom olie på en pande og varm den godt op. Svits resten af det hakkede løg, hvidløg og kød ved høj varme under omrøring. Tilsæt tomatpuré og tacokrydderi og lad det småstege i 3-4 minutter. Smag til med salt og peber.
  5. Skyl peberfrugt, skær kernehus og frøvægge ud og skær peberfrugten i strimler. Kom kødfyldet i tacoskallerne og pynt med peberfrugt og bønnespirer. Hæld væden fra tomatrelishen og servér den til tacoskallerne.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skær et låg af tomaterne. Pres dem fri for kerner og skær tomatkødet i små tern. Pil løget og hak det - læg halvdelen af løget til side til senere brug. Bland tomat, løg og majskerner.
  2. Tænd ovnen på 175 grader og lun tacoskallerne i 8-10 min. Hold øje med dem, så de ikke bliver brændte.
  3. Riv appelsinskal, pres appelsinsaft og bland ingredienserne til dressingen sammen. Smag til med salt og peber. Hæld dressingen over grøntsagerne og bland det godt.
  4. Pil og hak hvidløg fint. Kom olie på en pande og varm den godt op. Svits resten af det hakkede løg, hvidløg og kød ved høj varme under omrøring. Tilsæt tomatpuré og tacokrydderi og lad det småstege i 3-4 minutter. Smag til med salt og peber.
  5. Skyl peberfrugt, skær kernehus og frøvægge ud og skær peberfrugten i strimler. Kom kødfyldet i tacoskallerne og pynt med peberfrugt og bønnespirer. Hæld væden fra tomatrelishen og servér den til tacoskallerne.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skær et låg af tomaterne. Pres dem fri for kerner og skær tomatkødet i små tern. Pil løget og hak det - læg halvdelen af løget til side til senere brug. Bland tomat, løg og majskerner.
  2. Tænd ovnen på 175 grader og lun tacoskallerne i 8-10 min. Hold øje med dem, så de ikke bliver brændte.
  3. Riv appelsinskal, pres appelsinsaft og bland ingredienserne til dressingen sammen. Smag til med salt og peber. Hæld dressingen over grøntsagerne og bland det godt.
  4. Pil og hak hvidløg fint. Kom olie på en pande og varm den godt op. Svits resten af det hakkede løg, hvidløg og kød ved høj varme under omrøring. Tilsæt tomatpuré og tacokrydderi og lad det småstege i 3-4 minutter. Smag til med salt og peber.
  5. Skyl peberfrugt, skær kernehus og frøvægge ud og skær peberfrugten i strimler. Kom kødfyldet i tacoskallerne og pynt med peberfrugt og bønnespirer. Hæld væden fra tomatrelishen og servér den til tacoskallerne.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 2635 kJ (630 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 606 145 23
Kulhydrat 1212 290 46
Fedt 817 195 31

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Mexicansk mad

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu