Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Sund

Chili-cheddar bagelburger — med bønnefritter og chilidip

(baseret på 385 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket oksekød
Salt og peber
2 chili-cheddar bagels
Rucola
175 g bønner
2½ tsk olie
1 tomat
1 fed hvidløg
½-1 chili
1 dl creme frisk





Ingredienser

450 g hakket oksekød
Salt og peber
3 chili-cheddar bagels
Rucola
275 g bønner
1 spsk olie
2 tomater
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
1 chili
1½ dl creme frisk








Ingredienser

600 g hakket oksekød
Salt og peber
4 chili-cheddar bagels
Rucola
350 g bønner
1½ spsk olie
3 tomater
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
2 chili
2 dl creme frisk








Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader
  2. Skyl og nip bønnerne. Vend med lidt olie og salt. Fordel på en bageplade med bagepapir. Bag til de har fået lidt farve, ca. 18 min. Vend gerne undervejs.
  3. Hak chili og hvidløg fint. Steg i olie i ca. 3 min. Det skal ikke tage farve. Hak tomat groft og steg med ved lav varme i ca. 5 min.
  4. Hæld olien med chili, hvidløg og tomat i en skål, lad det køle af.  (Vask ikke panden, brug den til at stege bøfferne på, så de får smag fra olien). Bland olien med creme frisk når den er kølet af.
  5. Varm bagels med i ovnen de sidste 4-5 min.
  6. Form 2 flade bøffer af kødet, de skal være ca. 1½ cm tykke. Krydr med salt og peber. Steg bøfferne på panden til de er gennemstegt, ca 10-12 min. i alt.
  7. Skyl rucola. Halvér bagels, smør både over og under med chilidip og fordel rucola sammen med en bøf i hver. Servér med bønnefritter og resten af dippen.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader
  2. Skyl og nip bønnerne. Vend med lidt olie og salt. Fordel på en bageplade med bagepapir. Bag til de har fået lidt farve, ca. 18 min. Vend gerne undervejs.
  3. Hak chili og hvidløg fint. Steg i olie i ca. 3 min. Det skal ikke tage farve. Hak tomat groft og steg med ved lav varme i ca. 5 min.
  4. Hæld olien med chili, hvidløg og tomat i en skål, lad det køle af. (Vask ikke panden, brug den til at stege bøfferne på, så de får smag fra olien). Bland olien med creme frisk når den er kølet af.
  5. Varm bagels med i ovnen de sidste 4-5 min.
  6. Form 3 flade bøffer af kødet, de skal være ca. 1½ cm tykke. Krydr med salt og peber. Steg bøfferne på panden til de er gennemstegt, ca 10-12 min. i alt.
  7. Skyl rucola. Halvér bagels, smør både over og under med chilidip og fordel rucola sammen med en bøf i hver. Servér med bønnefritter og resten af dippen.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader
  2. Skyl og nip bønnerne. Vend med lidt olie og salt. Fordel på en bageplade med bagepapir. Bag til de har fået lidt farve, ca. 18 min. Vend gerne undervejs.
  3. Hak chili og hvidløg fint. Steg i olie i ca. 3 min. Det skal ikke tage farve. Hak tomat groft og steg med ved lav varme i ca. 5 min.
  4. Hæld olien med chili, hvidløg og tomat i en skål, lad det køle af. (Vask ikke panden, brug den til at stege bøfferne på, så de får smag fra olien). Bland olien med creme frisk når den er kølet af.
    Varm bagels med i ovnen de sidste 4-5 min.
  5. Form 4 flade bøffer af kødet, de skal være ca. 1½ cm tykke. Krydr med salt og peber. Steg bøfferne på panden til de er gennemstegt, ca 10-12 min. i alt.
  6. Skyl rucola. Halvér bagels, smør både over og under med chilidip og fordel rucola sammen med en bøf i hver. Servér med bønnefritter og resten af dippen.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2929 kJ (700 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 789 189 27
Kulhydrat 1262 302 43
Fedt 878 210 30

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Burger

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu